Márki-Zay Péter mikor fog kiállni egy sajtótájékoztatóra úgy mint Orbán Viktor és megválaszolni minden kérdést?
Semmikor!!
Azzal még tovább égetné magát...
Orbán mikor csinált ilyen sajtótájékoztatót??? Lemaradtam volna róla?
Bakker 15 éve várom, hogy legyen végre egy erre lecsúszok róla! Vagy ez még a 2005-ös vita amiről feltetted a kérdést?
"megválaszolni minden kérdést"
Mit ittál én is kérek. De még csak fél három van és már félrebeszélsz.
Azta!!!
Hogy dagad a büszkeségtől az összes orbánista melle, most hogy a főtitán odamerészkedett a mikrofon mögé és kérdezni is lehetett tőle. 🤣🤣🤣🤣
#2!
Ne zavarjon, minden évben az első kormányinfon Orbán válaszol. Csak idén a covid miatt elmaradt. Ha már így alakult, akkor az utolsót tartotta ő.
Gondolom a függetlenobjektív média a mait sem írta meg.
Hát szerintem Orbán ilyen alkalmakkor csak válogatott kérdésekre válaszol...Legalább is még nem hallottam olyant,hogy kényes vagy kritikus kérdéseket tettek volna fel neki.A rádióban történő szokásos péntek reggeli megszólalásakor és sajtótájékoztatón sem.
Aztán lehet,hogy csak lemaradtam róla..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!