Fideszesek, nektek nem szimpatikusabb Varga Judit, ő nem lett volna inkább alkalmasabb köztársasági elnöknek, mint Novák Katika?
Szoktam nézni politikai műsorokat, mindkét oldalról.
De ez a két nő bármilyen politikai műsorban, ha nyilatkozni kell olyan buta, hogy az siralmas... A saját, fideszes médiákban is, ahol előre meg vannak írva nekik a kérdések (és a válaszok is). Bedobod a pénzt és felmondja a leckét kategória mind a kettő, pedig állítólag diplomások, de ez nagyon nem látszik. Semmilyen kritikai gondolkodást nem láttam még tőlük.
Hol vannak egy Szili Katalinhoz képest, bár őt sem kedveltem és nem is mindenben értettem vele egyet... Anno amúgy Szili Katalin 2005-ben Mádl után azért nem lett köztársasági elnök, mert nem végül a többség nem támogatta, hogy pártpolitikus legyen az elnök. Hihetetlen így visszagondolva, hogy ilyen is volt.
Sok akkor ki az a női politikus, aki nem "siralmasan buta"? Bangóné? Kunhalmi? Szél? Donáth? Cseh? Akármelyik mellé odateszed akár Novákot akár Varga Juditot, fényéveket ver rájuk minden tekintetben.
Igen, #11, itt valóban látszik, mennyire "buta" Varga Judit...
Bár neked minden fideszes buta, gyanítom elbeszélgetne veled bármelyik, a végére csak makogni, meg bólogatni tudnál...
Akkor lehetne inkább Szabó Tünde sportügyi államtitkár.
Róla a kétezres évek első felében készültek meztelen képek a Playboy számára, melyeket előástak, mikor államtitkár lett. Én is megnéztem azokat. Ennek alapján azt gondolom, alkalmas hazánk képviseletére. Tudná a nemzet egységét reprezentálni, mert fideszes és ellenzéki férfiak ugyanolyan jó alakúnak látnák. Így az árkok betemetése és a nemzeti egység megteremtése szempontjából ideális jelölt lenne.
:-)))))
Mindkettő szimpatikus.
Novák Katalin jogász, közgazdász, angol, német, francia szakmai felsőfokú, spanyol középfokú nyelvvizsga... plusz évekig az neves külföldi egyetemeken is tanult.... nekem ez elég meggyőző!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!