A Magyarországon élő magyarok már megszokták a szegénységet, irigységet, gyűlölködést ezért jó nekik a Fidesz?
#11!
Pontosan olyanok, mint akik lepotozták azt a két választ, amelyekben számokkal cáfolják a kérdező hülyeségeit. Csak ők a 444-telex buborékában élnek és félnek a valóságtól.
#12 nem nem olyanok mint ti komcsik.
Kár erőlködnöd, és projektálni a dolgaitokat másokra. A fidióták eddig is elhitték ezt, hiszen a kormányzati fake news ezt harsogja nekik, mások meg ezután sem fogják elhinni.
#13!
Akkor miért erőlködsz? :D
Teljesen nyilvánvaló, hogy rettegtek a tényektől.
A matek pártállástól független dolog. Ha nem lennél egy teljesen megvezetett birka, akkor nem védenéd a védhetetlent.
De égesd csak magad a Londonban élő 2.5 millió Fidesz szavazóval! :D
Számoljuk hozzá még a csalodtagokat és a nem szavazókat, s már ki is jön, hogy legalább 3 millió magyar él - a majdnem 9 milliós - Londonban!
A Londoniak egyharmada magyar! Szerintetek. :DDD
Egyébként megkérdezhetném, hogy hogy jött ki ez a 2,5 millió fidesz-szavazó Londonban baromság? Rohadtul összezavartatok ezzel. Konkrétan felcsesztem magam azon, hogy ez mennyire hülye. Vagy a matek nem megy, vagy szimplán rohadtul nem tudjátok értelmezni az elolvasott szöveget.
#15!
Az írta, hogy a londonimagyarok szavazatai nélkül a Fidesz be sem jutott volna a parlamentbe, tehát 4% körül teljesített volna. Tehát a szavazói 90%-a londoni, mivel 44%-ot értek el. Listán 2.8 millió szavaztot kapott a Fidesz. Ebből jön ki, hogy 2.5 millióan szavatak rájuk Londonból.
Persze az egész hülyeség, mert a 106 egyéniből 91-es nyertek, tehát ez az "állítólag be sem jutott volna" ordas nagy hülyeség.
Vagy én maradtam le, hogy 199 fős a parlament és nem 2300 körüli.
Éppen arra akartam rávilágítani, hogy a kérdező még hazudni sem tud, mert akkor baromságot írt, amit a matek pillanatok alatt megcáfol.
#18 nem a kormányon múlik, hanem a kormány minősége múlik azon hogy milyenek az emberek. Ezért is van sajnos ennyire rossz minőségű kormány Magyarországon már sok sok ideje.
Ezt szokták meg a rákosi, kádár rendszerben.
Persze csökkent a szegénység, a központi statisztikai hamisító "adatai" szerint (amiből az eurostat is dolgozik).
Én meg a Pápa vagyok! De tényleg 😆
#19!
Te vagy a tipikus komcsi, aki szerint a mostani szavazók a rákosi rendszert szokták meg. Alig él már valaki, aki személyesen ismerte felnőttként a Rákosi-rendszert.
És persze semmilyen adat vagy tény nem valós, ami nem a ti tévképzeteiteket támasztaja alá. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!