Van még itt olyan fiatal rajtam kívül aki feladta annak a lehetőségét hogy, Magyarországon önállóan ingatlant tudjon vásárolni anélkül hogy, kötelezettséget vállalna olyan feltételekre amik nem biztos hogy, fognak teljesülni?
Az ingatlan árak egy bérből és fizetésből elő élet és pályakezdő vagyis inkább család alapítás előtt álló fiatalnak és vagy fiatal párnak jelenleg az országban esélytelen.
Okok:
Az ország vizfeju.
Az ország ingatlan ár/átlag jövedelmek (valós nem ksh adat)/kockázati tényezők aránya hát nem rózsás.
Csok, babaváró és társainak a teljesülése két esélyes. Főleg a három gyerek azokat normálisan fel is köl nevelni, nem pedig a nélkülöző gyermekkor miatti frusztrációval rendelkező generációs sajátosságokat tovább szaporítani.
Ami a leggusztustalanabb és legviccesebb is egyben hogy, mindenki nagy magyarkodik igy migráns úgy migráns kivéve amíg a pénztárcája nem szól közbe és elnézi hogy a Magyar fiatalok kivandorolnak és ázsiaik meg be az országba. Meg mindenki antiszemita meg kapzsi zsidozik undorító modon, közben meg jó lenne ha tükörbe nézne.
Utolsó oltsa le a lámpát!
2. vagyok, egyetem alatt is albérletben laktunk, csak mindig szobát béreltünk. Az életünket a fizetésünkből finanszíroztuk, nem kell mindet elherdalni, spec. én 300ezer nettót keresek, 150ezret ebből mindig félrerakok, ahogy a férjem is, plusz van évi kb. 600-700ezer forint cafetériank, abból is tudunk bevásárolni.
mestert már levelezőn csináltuk, mellette dolgoztunk.
Nem, az önerő az azt jelenti,amennyi pénzed van és beleraksz. A babaváró az egy hitel. És nem, az önerőnk 20 millio kp volt. A telek ára (8 millio) volt a szülői segítség, az átminősítést belterületté (400ezer) már mi álltuk, ahogy minden mást is
14
Személyi kölcsönről hallottál már?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!