Márki-Zay Péter mikor foglalkozik Hódmezővásárhellyel mikor nyomon követhető Facebook és egyéb megjelenések alapján, hogy 90%-ban az országos kampánnyal foglalkozik?
De tudom, mivel itt lakok, te meg a balos médiából tájékozódsz és azt hiszed tisztában vagy a dolgokkal, de sajnos nem.
De nyilván pár cikk alapján jobban tudod azt is, hogy mondjuk Etiópiában mi zajlik, jobban mint aki ott él.
#13 "De tudom, mivel itt lakok, te meg a balos médiából tájékozódsz és azt hiszed tisztában vagy a dolgokkal, de sajnos nem"
Akkor végre cáfold meg kérlek az intézkedéseit. Vagy az 58 ígéretből valahogy pont sikerült kiragadnom a 10%-ot, ami nem kapu? Sorolj fel párat akár az ígéretfigyelőről és mond el miért kamu. Nem kérek sokat, csak azt hogy alátámaszd a mondandódat. Ezzel kapcsolatban felőlem akár Origo-t is küldhetsz.
"De nyilván pár cikk alapján jobban tudod azt is, hogy mondjuk Etiópiában mi zajlik, jobban mint aki ott él."
Hát ha teszek 5-10 állítást Etiópiáról (amit alátámasztok) és aki ott él nem tudja érdemileg megcáfolni akkor mit gondoljak? Ha nem tudod érdemileg megcáfolni akkor akaratod ellenére is elismered, hogy igazam van.
90%-a látszatintézkedés
??????????
Gyalogátkelőhelyek biztonságosabbá tétele
Járdák folyamatos felújítása, karbantartása
Új gazdasági befektetők vonzása a településre
Professzionális ingatlankezelő vállalat létrehozása
Most csak gyorsan pár ami nevetségre méltó , de van még 30-40 ilyen a 44ből
-Gyalogátkelőhelyek biztonságosabbá tétele: Épült is több helyen okos zebra. Nem értem mi lenne ebben látszat vagy kamu. Nem nagy ígéret de teljesítve lett.
-Járdák folyamatos felújítása, karbantartása: A cikk szerint:
"Az elmúlt három évben pedig a következő utcák egy-egy szakaszát tették rendbe: Rárósi út, Arany János utca, Garay utca, Ferenc, Márton, Róka utcák, a Fáncsy, Hódtó, Szántó Kovács, Tóalj, Ifjúság, Pákozdi, Károlyi, Tóth malom. Ezeken kívül elkészült a keleti elkerülő út és megújult a mártélyi út is. Kerékpárutak közül felújították a Kutasi úti egy szakaszát, a barattyosi, vajháti és az ATEV melletti kerékpárutakat és a a maroslelei kerékpárutat."
Példának nézzük az imént említett Rárósi utat. Így nézett még ki 2019-ben:
https://www.youtube.com/watch?v=CsFzeNkVwUA
És itt látható a felújítása:
Megint csak nem tűnik kamunak mert a videóban konkrétan előttem rakták le az aszfaltot. Ha meg szerinted nem fontos az utak felújítása akkor nem tudom mit mondjak.
-Új gazdasági befektetők vonzása a településre: Itt KFC-ről és mekiről van szó. Nem mondanám nagy dolognak de technikailag teljesült és pénzt hoz a városnak és lakosainak.
-Professzionális ingatlankezelő vállalat létrehozása: Ez szintén teljesült de elsőre számomra nem teljesen világos miért is jó.
Összességében azt látom, hogy vannak nagyobb és kisebb ígéretek. Nagyobb pl az építményadó eltörlése, ingyenes tömegközlekedés, idősek otthona felújítása, vásárhelyi tv stb. és vannak kisebbek mint például az általad felsoroltak többsége. Nem gondolom, hogy a kisebb ígéretek teljesítése miatt rosszabb polgármester lenne. Megérteném panaszodat ha csak a kisebbeket teljesítené de mint láthatod ennél többet csinált.
Az a gond, hogy te elolvasod ezt az ígéretfigyelőt amit alapból egy balos csinált és elkönyveled ezt az igazságnak, de ha itt laknál látnád, hogy nem ez a valóság.
Azt meg ne nevezzünk már folyamatos felújításnak meg karbantartásnak, hogy pár utcát megcsináltak ami már most megint teli van hibákkal. Ennyit a karbantartásról.
#17 "Az a gond, hogy te elolvasod ezt az ígéretfigyelőt amit alapból egy balos csinált és elkönyveled ezt az igazságnak, de ha itt laknál látnád, hogy nem ez a valóság."
Konkrétan az előbb bizonyítottam, ígéretfigyelőtől, 444-től és egyéb mástól függetlenül hogy az általad felsoroltak is teljesültek. Megnézhetem Google térképen, hogy van-e KFC Hódmezővásárhelyen. Az út és idősek otthona felújítását videón láttam. Építményadó eltörléséről itt a rendelet: [link]
Már a Google térkép is balos média? A nemzeti jogszabálytár is balos? A munkások is balosok és csak eljátszották a különböző utak, épületek felújítását? Ne szórakozzunk már. Itt már rég nem bármelyik oldalhoz tartozó cikkek olvasásáról van szó. Elhiszem, hogy Hódmezővásárhelyen sem kolbászból van a kerítés de ne tegyünk már úgy mintha nem fejlődne a város.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!