Megint egy provokáció a keresztények ellen, és megint karácsonykor. Miért kell ez, őszintén? Kinek van erre igénye?
szép darab, ki ez a malacképű ratyip.csa?
Miért nem húz el innen ez is, franc kíváncsi ezekre a selejtekre.
Bár ahogy elnézem, lassan már senki nem kultiválja a nyomikat.
Nem a keresztények ellen. A fideszes ál-keresztények ellen.
Nekem például van erre igényem, jó amikor a fideszesek őrjöngenek, idegesek.
"Nekem például van erre igényem, jó amikor a fideszesek őrjöngenek, idegesek."
Nekünk, meg amikor a balliberálisok.
Szerencsére, nemet váltani nem tudtok már jogilag.
De, ne aggódj, lesz még teljes zárlat a homoszexuális propagandára vonatkozóan.
#15 tudom mint rákosi elvtársatok idejében.
Nem újdonság, látjuk már rég óta, hogy kommunista kutyából nem lesz demokratikus jobboldali keresztény szalonna.
Homoszexuális propaganda pedig nincs, kormánypropagandán, és szájer józsef alkotmányozó honatyán kívül. Habony árpi meg a háztérbe került.
16#
Ömlik liberális médiából a homoszexuális, bevándorlóbarát, másságkultuszos propaganda.
Jobb ha csendben maradtok a kommunizmusról, mert az igazi marxisták azok, akik mindent "egyenlősíteni" akarnak.A multikulturalizmus is tipikus marxista találmány.
"Ömlik liberális médiából a homoszexuális, bevándorlóbarát, másságkultuszos propaganda."
Ez igaz, de azt sem értem, miért kell visszatetszést keltő jelenségeket ilyen erőszakosan propagálni. Ezzel sok támogatót biztosan nem gyűjtenek.
#18 Na mutass rá pár példát "elvtárs"!
Miért maradnék csendben a kommunizmusról? A kormánypártot MSZMP, KISZ magas funkcionáriusok alkotják (nem csak sima tagok), sok állambiztonsági ügynök is van köztük. Magyarországot pedig a kádári időkbe vezetik vissza, tipikus szélbaloldali intézkedésekkel (néphülyítés), mint "rezsicsökkentés", állami árszabás, államosítások, állami hurrápropaganda, stb.
Sajnos a komcsik sajnos nem a múlt, hanem a jelen kormány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!