Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Megint egy provokáció a...

Megint egy provokáció a keresztények ellen, és megint karácsonykor. Miért kell ez, őszintén? Kinek van erre igénye?

Figyelt kérdés

Nóném művész, amikor hírnevet akar szerezni:

[link]

2021. dec. 19. 13:56
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
59%
Én katolikusként kérdem, meg mert meleg vagyok, meg mert értem, hogy miért indult be a szekularizáció vagyis az állam és az egyház és hatalmi ágak szétválasztása, hogy miért is kell bármely egyháznak beszólnia, hogy mi menjen a tévébe vagy hogy működjön az állam? Egyébként szerintetek olyan vallásosak a magyarok? Elárulom nem, kisvárosban nőttem fel, és mindig velem együtt csak ketten voltunk vallásos családból származók...
2021. dec. 19. 14:27
 12/21 anonim ***** válasza:
27%

szép darab, ki ez a malacképű ratyip.csa?

Miért nem húz el innen ez is, franc kíváncsi ezekre a selejtekre.

Bár ahogy elnézem, lassan már senki nem kultiválja a nyomikat.

2021. dec. 19. 14:36
 13/21 anonim ***** válasza:
65%

Nem a keresztények ellen. A fideszes ál-keresztények ellen.

Nekem például van erre igényem, jó amikor a fideszesek őrjöngenek, idegesek.

2021. dec. 19. 14:36
 14/21 anonim ***** válasza:
11%

"Nekem például van erre igényem, jó amikor a fideszesek őrjöngenek, idegesek."

Nekünk, meg amikor a balliberálisok.

Szerencsére, nemet váltani nem tudtok már jogilag.

De, ne aggódj, lesz még teljes zárlat a homoszexuális propagandára vonatkozóan.

2021. dec. 19. 14:38
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

#15 tudom mint rákosi elvtársatok idejében.

Nem újdonság, látjuk már rég óta, hogy kommunista kutyából nem lesz demokratikus jobboldali keresztény szalonna.

Homoszexuális propaganda pedig nincs, kormánypropagandán, és szájer józsef alkotmányozó honatyán kívül. Habony árpi meg a háztérbe került.

2021. dec. 19. 14:45
 16/21 anonim ***** válasza:
0%
Most a közvéleménykutatások szerint mélyrepülésben vannak a Fidesz pedig hasít. Valamivel össze kell fogni most a keménymagjuk
2021. dec. 19. 14:46
 17/21 anonim ***** válasza:
38%

16#

Ömlik liberális médiából a homoszexuális, bevándorlóbarát, másságkultuszos propaganda.

Jobb ha csendben maradtok a kommunizmusról, mert az igazi marxisták azok, akik mindent "egyenlősíteni" akarnak.A multikulturalizmus is tipikus marxista találmány.

2021. dec. 19. 14:48
 18/21 A kérdező kommentje:

"Ömlik liberális médiából a homoszexuális, bevándorlóbarát, másságkultuszos propaganda."

Ez igaz, de azt sem értem, miért kell visszatetszést keltő jelenségeket ilyen erőszakosan propagálni. Ezzel sok támogatót biztosan nem gyűjtenek.

2021. dec. 19. 14:57
 19/21 anonim ***** válasza:

#18 Na mutass rá pár példát "elvtárs"!

Miért maradnék csendben a kommunizmusról? A kormánypártot MSZMP, KISZ magas funkcionáriusok alkotják (nem csak sima tagok), sok állambiztonsági ügynök is van köztük. Magyarországot pedig a kádári időkbe vezetik vissza, tipikus szélbaloldali intézkedésekkel (néphülyítés), mint "rezsicsökkentés", állami árszabás, államosítások, állami hurrápropaganda, stb.

Sajnos a komcsik sajnos nem a múlt, hanem a jelen kormány.

2021. dec. 19. 15:01
 20/21 anonim ***** válasza:
40%
Az Európát irányító kereszténygyűlölő marxistáknak lételemük a provokáció. Néró óta nem üldözték annyira a kereszténységet Európában, mint most.
2021. dec. 19. 16:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!