Mi a véleményetek arról hogy valószínűleg Doktor Donáth Anna Júlia lesz az ellenzéki összefogás új miniszterelnök jelöltje?
Figyelt kérdés
Kiszivárgott információk szerint Donáth Anna lesz az ellenzéki összefogás miniszterelnök jelöltje.
Mi a véleményetek?
2021. dec. 19. 09:00
1/7 anonim válasza:
Végre egy igazán nőies nő lenne ennek az országnak a vezére, szuper lenne.
2/7 anonim válasza:
Én felajánlanám a szolgálataimat neki,bármit megtennék amit kér.
3/7 anonim válasza:
Remélem igaz 😍😍😍 bármit megteszek rá szavazok tüntetek neki lábait kényeztetem úrnőnek szólítom 🍆🍆🍆
4/7 anonim válasza:
Doktor Donáth Anna Júlia Mihály?
5/7 anonim válasza:
Nagyon örülök neki, de Túró Tortának jobban örültem volna, mint Donáld kacsának. Mindegy is, úgy is a döbrögi, akarom mondani felcsúti marad a trónon, tök mindegy, mit csinálnak a patásördög csatlósai. :P
6/7 anonim válasza:
Egy vicc az ember is,ès a pàrtja is. De nem baj, így megint 2/3-al fog győzni a Fidesz. Az ellenzèk tènyleg, abszolút tehetsègtelen, balfèkek gyülekezete. Talàn lett volna egy nagyon kis esèlyük, de így teljesen lenullàzzàk magukat.
7/7 anonim válasza:
Hülyeség. Az előválasztást Márki-Zay nyerte. Nem fogják leváltani sok okból.
Pl. mert arcvesztés lenne a pártoknak, meg ha leváltanák: kire? Miért pont X-re vagy Y-ra?
Például a DK és a Jobbik miért akarná Donáthra leváltani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!