Nem vicces hogy a sok ellenzéki azt jósolgatta a régi Indexesek "forradalma" után, hogy az új "neres" Indexet alig fogják olvasni, ugyanúgy dobogós az Index most is a Telex meg sehol sincs?
index.hu 753 780
telex.hu 402 764
Alig több mint a fele... az emberek ugyanúgy a régi Indexet olvassák inkább.
A kis forradalmárok azt hitték hozzájuk kötődnek az olvasók és majd olvasni fogják a tarhálós új oldalukat ezerrel, de nem...
Viszont 984 596-al megelőzi a 24.hu :D
Illetve a 444 is jóval a kormánymédia felett van: 439 657-tel.
Freemailesként, pedig biztos vagyok benne, hogy az origo csak azért vezet, mert akárhányszor kijelentkezel a freemailedből automatikusan az origora irányít át az oldal. Szóval én is látogatóként vagyok ott feltüntetve, holott soha a büdös életben nem olvasom. :)
1: A régi Indexre milyen oldal irányít át? Szerintem semmi...
Úgyhogy nagy lebőgés a Telexnek ez a szám, így 1,5 év Telex éra után.
Az index egyelőre inkább szőrmentén fideszes. Általában vannak kritikus cikkek, csak néha leszólnak, hogy ezt be kell rakni.
Éppen azért nem alakították full propagandalappá, mert akkor olyan lenne, mint a pestisrácok meg a többi, amiket csak a zombik olvasnak.
És ennek köszönhető, hogy nem mindenki pártolt el. Ha eltolják jobban fideszes irányba, akkor esni fognak a számok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!