Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kövér László ( fidesz )...

Kövér László ( fidesz ) hargitai házát,nyaralóját? láttátok már?

2021. dec. 17. 11:34
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
40%
Egy házelnöknek a francia riviéran is lehetne, nem egy százfős erdélyi faluban.
2021. dec. 17. 11:48
 2/19 anonim ***** válasza:
41%
Nem olyan nagy szám ez a ház.Nyilván, átlag feletti, de azért nem egy Apró villa :D
2021. dec. 17. 11:52
 3/19 anonim ***** válasza:
29%
Irigykednem kéne rá, hogy a putris Romániában van egy háza? :D hát egészségére
2021. dec. 17. 11:58
 4/19 anonim ***** válasza:
55%
Az övét sem láttam, meg másokét sem annyira nem is érdekel.😉
2021. dec. 17. 12:09
 5/19 anonim ***** válasza:
62%
Ha jól értem nem is a ház mérete a lényeg, meg hogy hol van, még az sem, hogy pontosan kié, hanem hogy olyan pénzből van, amit a határon túli tehetséges fiataloknak szánva adományozott egy kínai milliárdos.
2021. dec. 17. 12:39
 6/19 A kérdező kommentje:
Van aki érti, felfogja a lényeget!
2021. dec. 17. 12:44
 7/19 anonim ***** válasza:
23%
#6 Nem. Van aki ugyanazt a szennylapot olvassa amit te és ugyanúgy becimizza az aktuális hergelő propagandát, mint te.
2021. dec. 17. 13:19
 8/19 anonim ***** válasza:
64%

Akkor most halljuk az igazságot arról, hogy miért kell alapítványi pénzeket luxusingatlanok beszerzésére fordítani?

Nincsenek támogatásra szoruló határon túli tehetségek?

2021. dec. 17. 13:30
 9/19 anonim ***** válasza:
27%
Láttam,de nem tudom, hogy mi vele a baj. Ha én házelnök lennék, nem egy erdélyi faluban,hanem jobb helyeken lenne villám (ez egy átlagon felüli ház,de luxusvillának semmiképpen nem nevezném ahhoz képest, hogy más helyeken mik vannak). Szerinted egy házelnök egy félszobás panelban kellene nyomorogjon? Szerintem nem. Megérdemli azt, amilye van, megdolgozott rá.
2021. dec. 17. 14:40
 10/19 anonim ***** válasza:
38%

"Megérdemli azt, amilye van, megdolgozott rá."

Pont itt van a kutya elhantolva. Ez nem abból van amiért megdolgozott, hanem abból, amit egy milliárdos azért adományozott egy alapítványnak, hogy a határon túli tehetségeket támogassák belőle. Már legalábbis a belinkelt video szerint.

2021. dec. 17. 15:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!