Nemzeti érzésű fideszesek, miért jó nektek, hogy a kommunista kínaiak szolgáivá váltatok?
"Mert a keleti országok átlag népe (akik keleten általában nem jól tanultak és tájékozottak, és nem is élnek jólétben), mindig egy felsőbb hatalmat akar maga felé ami irányítja és meghatározza az életét."
Óriási hülyeség, először is a kelet ázsiaiaknak sokkal nagyobb az IQ-ja mint bármely más népnek, másodjára eléggé jólétben élnek, Európához viszonyítva is, egyszer ha teheted menj el Japánba, Dél Koreába, Tajvanra vagy a kínai megapoliszokba, olyan fizetések vannak hogy lehidalsz. Én voltam ott, olyan érzésed van mintha időutazó lennél és olyan 2100-ban járnál a jövőben: lebegő vasutak, minden elektronizálva/digitalizálva, robotok stb. Gazdasági értelemben ezek az országok már messze leelőzték Európát, ha mondjuk az GDP-t nézzük. Mialatt mi itt szenvedünk a covid miatti gazdasági válsággal Kelet Ázsia sose látott mértékben bővül és pörög. És nem akarnak felsőbb hatalmat, a kinai városi réteg eléggé liberális, a Fudan egyetem is szabadelvű, folyamatosan cseszegeti is a Párt. Olyan is volt hogy egy fudan oktató megölte az oda látogató pártfunkcionáriust tiltakozásul hogy a komcsik bele akarnak szólni az egyetem működésébe. Aki a Fudant komcsi egyetemnek írja le annak fogalma nincs a valóságról. Nem mellesleg ez világszinten top kategóriás egyetem. Nem véletlenül az USA-t sem érdekli már Európa, a kelet ázsiai kereskedelemre koncentrálnak, mert ott a jövő. Nem értem ezt a nagy lenézést egyébként.
#21 óriási hülyeség. Egyébként a keletiben én az olyan lepukkant keleti népekre gondoltam mint a ruszkik magyarok, meg mindenféle isztániak.
Ezek egy felsőbb hatalmat akarnak maguk fölé aki megmondja nekik mi a jó, mitől kell félni, ki az ellenség. Megszokták már hogy csicskák, legalábbis az alja nép akikből a legtöbb van.
Persze szabadelvű 🤣 én meg a Pápa vagyok.
Tök mindegy hogy milyen, lehet a legjobb legszabadelvűbb is, vegyen magának telket Magyarországon pénzért, és építsen campust magának...
Én nem akarok építkezést fizetni nekik, főleg nem sötét háttér megállapodások alapján. Semmilyen egyetemnek, semmilyen egyháznak, semmilyen sport valaminek. Fizessék ki azok, akiknek szükségük van rájuk.
22# Nem vagy pápa, csak nagyjából fingod nincs a világról, és úgy képzeled Kínát hogy olyan mint az 50'-es években. És az átlag kínai embert ne a párt alapján ítéld meg.
A magyarok meg Európa egyik legszabadelvűbb/individualistább népe:
Csak hogy kicsit tisztában legyél a valósággal is.
#23 ne vicceljődjünk már. Egyébként el kéne olvasni azt amire válaszolsz.
A fideszesekre a szabadelvűség és az individuális társaság az az utolsó amit mondanék. Persze normális emberre illik, de azért sajnos van sok fideszes is.
"ne vicceljődjünk már."
Pedig ez a valóság ha tetszik ha nem. A magyarok Európa egyik legindividualistább népe, talán sehol máshol nem volt annyi szabadságharc mint itt és ennek a szellemisége a maiakban is benne van.
"A fideszesekre a szabadelvűség és az individuális társaság az az utolsó amit mondanék. "
Talán mondjuk nem a pár ezer elvakult szektás alapján kéne megítéli az átlagfideszest. A Fidesz szavazók között is van sok értelmes, diplomás, meg sok bunkó is, ahogy az ellenzéki szavazók között is van mindkét réteg.
"olyan fizetések vannak hogy lehidalsz. "
Ja, lehidalsz, mert kb. egy átlag fizuból kell eltartani a nyugdíj nélkül tengődő szülőket meg a gyerekeket. :D :D :D
Nem véletlen, hogy a kínai nők nem szülnek, mert egy gyerekvállalás a kínai nagyvárosokban kb. anyagi csőddel lenne egyenlő.
Amúgy meg jah, valószínűleg csak az a két opció van, hogy "haragban" vagyunk kínával, vagy orbán bő nyállal, forró nyelvcsapásokkal nyalja a s.ggüket, és háromszoros áron építtet velük egy sehova sem vezető vasutat, vagy igazi csicska módjára nekik ajándékozza a fél várost meg éppíttet nekik egy egyetemet.
De hát a legtöbb magyar szolgalelkű, imponál nekik a kínai kommunista rendszer, ahol hszing-csing-pincsi ül a kizsigerelt kínai melósok nyakán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!