Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha az itteni libsi szektások...

Ha az itteni libsi szektások azt hiszik, hogy az ellenzék vezet a Fidesz előtt akkor az igaz is lehet?

Figyelt kérdés
Sőt elsöprő nagy arányú győzelmet emlegetnek.
2021. dec. 16. 14:28
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
61%

#5 nem csak lélekben

én szépen visszahúzok Dániába, ti meg fizetitek azt amit felsoroltam

2021. dec. 16. 14:47
 12/27 anonim ***** válasza:
26%
Tiszta hülyék vagytok amúgy, mert én csak annak biztos tudatában fogok az ellenzékre szavazni, hogy vesztenek. (Hogy ne legyen 2/3, de kormányváltás se) Ha a fideszesek elterjesztik, hogy semmi esélye mzp-éknek, azzal csak elérik, hogy többen szavazzanak rájuk.
2021. dec. 16. 14:48
 13/27 A kérdező kommentje:

Mekkora kamu!

2021. dec. 16. 14:49
 14/27 anonim ***** válasza:
91%

Azért az remélem megvan, hogy a liberalizmus a szabadságot és a törvény előtti egyenlőséget jelenti krumplibogarak. :)

Vagy ti nem ezt szeretnétek? Maradnátok a tervgazdaságnál, a nemzeti dohányboltnál, nemzeti élelmiszerboltnál? Ismerős berendezkedés. Nem a kommunizmusban volt ilyesmi? De hát a komcsikat is utáljátok. Most akkor hogy van ez?

A tények elég kényes dolgok. Nektek lehet jó, én egy csöppet nehezményezem, hogy egy ezresből veszek egy kenyeret, meg egy tejet, anyám meg keres 160-at nettóban bolti eladóként.

2021. dec. 16. 14:52
 15/27 anonim ***** válasza:
43%

#8 ezt ne tőlem kérdezd, hogy miért csaltatok 18-ban

meg miért csaltok most is

lásd váalsztási törvény, m1 fidesz propaganda tv, stb

gondolom biztosra akartok menni, meg a véretekben van, ahogy az ügyeskedés is. megoldjuk okosba. ez megy ebbe ebben az országban 500 éve. csak eddig azt hittük, ezt mindig külső, elnyomó erők erőltették ránk. ez a magyar balsors oka. de az elmúlt 30 évből kiderült, nem, mi magyarok vagyunk ilyenek.

és tök mindegy ki nyer, akkor is egy nagy trágyadomb lett ez az orászg, és ebben benne van mindenki keze, aki az elmúlt 30 évben felnőtt volt. mert mindig fontosabb volt a harácsolás mint az ország.

2021. dec. 16. 14:53
 16/27 anonim ***** válasza:
69%
#14 látod, maradnának. kell egy gondoskodó atyuska, egy király, akinek hálásak lehetnek. még mindig a feudalizmusban tartunk. nem Orbán csinálta ezt, ő csak tünet. Orbán közölünk jött. Ő nem egy elnyomó idegen hatalom, ő magyar. Ilyenek vagyunk, ennyi, ezt kell elfogadni. A "modernista" réteg aki meg itt Európát akar, elenyésző, a többségük elment oda, ahol ezt megkapja. Köztük én is. Egészen más világ skandinávia, mi magyarok sosem fogunk odáig eljutni.
2021. dec. 16. 14:58
 17/27 anonim ***** válasza:
71%
Kaptál krumplit vagy önszorgalomból nyomod itt a Fidesztálib propagandát?
2021. dec. 16. 15:04
 18/27 A kérdező kommentje:

A liberalizmus tényleg szabadságot jelent és magam is liberális felfogású ember vagyok.

Ellentétben a globalizmussal!!!!

Ezért nem vagyok sem Gyurcsány sem MZ/X szavazó

2021. dec. 16. 16:19
 19/27 A kérdező kommentje:

El vagy tévedve!!!

A 444 propagandáját tolom! Ezért volt a kérdés!

Tájékozódj mielőtt ide böfögsz!!!

2021. dec. 16. 16:20
 20/27 anonim ***** válasza:
#18 Te írtad, hogy libsi szektás. Nem globalistát, libsit. Az pedig ugye a liberalizmusból ered.
2021. dec. 17. 07:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!