Ha az Omikron variáns sokkal fertőzőbb akkor nem kéne kiterjeszteni a kötelező maszkviselést egyéb helyeken is?
Figyelt kérdés
Ha az Omikron variáns sokkal fertőzőbb akkor nem kéne kiterjeszteni a kötelező msszkviselést egyéb helyeken is?
Vagy még korai lenne? Majd januárba?
Pl. Piacok, közterületek.
Nem sokan örúlnének neki az biztos.
2021. dec. 16. 09:07
11/12 anonim válasza:
Az megvan, hogy az omikron variánsba eddig 1 embert halt bele? Pont hogy gyorsítani kellene a terjedését, hogy természetes védettség alakulhasson ki (másrészt a gyorsabb terjedés miatt kiszorítaná a többi variánst).
12/12 anonim válasza:
Kedves első kommentelő és mindenki! Azért mert valakinek nincs beteg ismerőse attól még a koronavírus létezik. Ennyire osotoba érvelési hibát is a gyakoris vírustagadók tudnak produkálni. Egyesek szerint ha ők élőben nem látták a koronavírust akkor nem is létezik. Én nem láttam élőben cápát de tudom róla, hogy létezik. Rettentő, hogy milyen sötétek a vírustagadók ezen az oldalon. De hát ahol a 8 általánost végzett proli is politizálhat nem csoda.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!