Mit gondoltok erről?
Hány fideszes tolvajról, stb. beszélt az a híres neves kiegyensúlyozott köztévé?
Ja, hogy csak helyreigazítással van tele az összes fideszes lakájmédia...
Ennek az igénytelen pártpropagandának a finanszírozására megy egy rahedli közpénz.
Orbika talán erre esküdött fel isten őt úgy segéljével? Akkor ámen!
Ez nem fideszes lakájmédia, hanem az ATV. Még az ő oldaluk is szivatja őket, mint a Korózs-féle kamuvideó esetén.
Az ATV is fideszes lakájmédia, csak más a stratégia és a célközönség, de a cél ugyanaz. A tulaj az a hit gyülekezetes Németh Sándor, aki újabban a fidesz seggét nyalja - egészzen pontosan azóta, amióta a Fidesz a Hit gyülekezetét is "történelmi egyháznak" (vagy minek minősítette.
Más kérdés, hogy sokszor az ellenzéki politikusokat mutatják, de jól meggondoltan, hogy melyiket. És így az ellenzékieket is elérik ha nagyon akarják azzal amivel akarják.
De mivel nem vagyok tiktok-ra regisztrálva, nem látom a tartalmat.
Ettől függetlenül a fenti dolog még áll.
Én se vagyok tiktokra regisztrálva, de látom a tartalmat.
Ha az ATV is lakájmédia, ebben az esetben az ellenzékiek jó hülyék, ha bemennek lejáratni magukat.
#5 Nem hülyék, hanem kb. kényszerhelyzetben vannak, mert nem sok más megjelenési lehetőség van. Tán az M1-ben szerepelhetnek?
Az ATV-ben nem lejáratják magukat, egyszerűen olyanokat hívnak be, amilyeneket akarnak. Akik bemennek, az persze örül a lehetőségnek, és megy.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!