Orbán hol tanult meg harcolni?
Figyelt kérdés
Miniszterelnök úr állandóan harcol. Keményen megküzd a javaiért, érthető hogy támadásba lendül, ha valaki ezt forszírozza.
Az apja is félholtra rúgdosta, ebben a videóban beszél róla:
"Apám utolért az ajtóban, és hihetetlenül megvert, emlékszem. Alig tudtam másnap felkelni. De nagyon, szóval... belém is rúgott néhányat rendesen."
Családból örökölhette a harci kedvét? Romáknál ez megesik..
Orbán azt is elmondta hogy a saját gyerekeire is rá szokott csapni, meg azt is mondta, hogy "általában" nem veri a gyerekeit :D
Honnan ez a nagy harci kedv?
2021. dec. 15. 14:35
11/15 anonim válasza:
Igen, Orbánra érvényes a dalszöveg:
"Én egy icipici, egy icipici sperma voltam,
De jó nagy g.ci lettem!" :D
12/15 anonim válasza:
Miért kell ilyeneket írogatni, Balázska?
13/15 anonim válasza:
Néphadsereg. Nem hallottál még róla? Páva vagy?
14/15 anonim válasza:
Szájer Józsi partijain gyakorolta a birkozást.
15/15 anonim válasza:
Otthon, egymaga a szobácskájában. Miért gondolom ezt? Mert, ha nem így lett volna, akkor ki merne állni szócsatázni bárkivel is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!