Tényleg azok a Fideszesek akarják megvédeni a gyerekeket akik 10 évre titkosították a pedofil Kaleta ügyét?
Látom nem sikerült megértened a 13-as válaszból a LÉNYEGET, hogy a fideszes ügyészség miatt lett az ítélet csak pénzbüntetés. Az erre való reakciót gondosan mellőzöd már egy ideje (vagy éppen azt hazudod, hogy valójában a bíróság miatt lett ez az ítélet).
#21 pedofil támogató leninfiú, lehet megcáfolni a tényeket!
Tessék itt a segítség hozzá: [link]
#23 Mi van, de felpörögtél. csak nem érzékenyen érint az ügy? Talán van neked is félnivalód? Azért támadsz ilyen szánalmasan?
Mi lenne ha megpróbálnád megmutatni hol is volt védve Kaleta?
Ja, hogy az nem megy?
Értem.
#24 ott megmutattam hol lett védve. A TEK csempészte haza, a fideszes propagandisták mint te, pedig ismételgették hogy semmi köze nincs a fideszhez, pedig a fidesz több bizalmi tisztségre kinevezte, kimentette az igazságszolgáltatás elől.
Tehát a fidesz pedofil védő, és a fideszt védő kis pedofil védők ezáltal, így te is.
A TEK azt tette ami a dolga volt, hazahozták. Itthon meg bíróság elé állították.
Nem ez volt amúgy a téma.
Azt állítottad ÉN védem Kaletát. Hazudsz és nem is tudsz ilyet mutatni.
#17 "Nocsak! Mutasd már meg nekem azt az "összes" ellenzéki javaslatot amit leszavaztak!"
Nézd: [link]
Csak a Fidesz és KDNP szavazta le. Bár néhányukban volt még gerinc, hogy szembement a pártakarattal. Többi érdekel, akkor azért van ott a kereső.
#27 Belinkelted de el nem olvastad a javaslatot.
Ez a KÉNYSZERGYÓGYKEZELÉSRŐL szól kizárólag. Semmi más nincsen a javaslatban, mint hogy ha már lebukott az elkövető akkor gyógyszeres kezelésnek vessék alá. Nincs benne szigorítása a büntetési tételeknek, egy új büntetési tétel bevezetéséről szól, a kényszeríthető gyógyszeres kezelésről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!