Támogatnátok az abortuszra a lengyel tiltások bevezetését, illetve a fogamzásgátlás szigorúbb korlátozását pl. extra adókkal az óvszerre, tablettákra, vagy nem? Miért?
# 40
Rád a törvényi tiltás csak a 12. terhességi héttől vonatkozik, mert akkortól a magyar törvények alapján, alapesetben (egészséges nő egészséges terhessége) az abortusz köztörvényes bűncselekménnyé válik, amiért letöltendő börtönbüntetés is kiszabható.
Az Európai Unió tagállamiban a terhességmegszakítás két ország kivételével alapesetben (egészséges nő egészséges terhessége) csak az első 12-14. hétben legális, onnantól tiltott, bűncselekménynek minősül.
Svédországban alapesetben a 18. hétig legális az abortusz, Hollandiában pedig a 22. hétig.
A keresztény hiedelemrendszert tartsák be a keresztények.
Én nem vagyok az, hiába kereszteltek meg beleegyezésem nélkül.
Amennyiben nem tévedek, Magyarországon fogamzásgátló tablettát sem ír fel az orvos,ha épp olyan kedve van.
Jól néznék ki, ha nekem bárki elő akarná írni a jövőmet.
Az én nyakamba senki sem tudott volna egyetlen gyereket sem akasztani. Tudniillik nem akartam gyereket soha és már ilyen alapon választottam férjet magamnak.
Ebben a szellemben: abszolút abortuszpárti vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!