Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » MZP miért akarja rászabadítani...

MZP miért akarja rászabadítani a magyarokra az irreálisan elszabaduló világpiaci energiaárakat?

Figyelt kérdés
[link]

2021. dec. 14. 20:46
 1/9 anonim ***** válasza:
19%
Miért nem MZP oldaláról vagy youtube csatornájáról linkeled a beszédet, miért egy összevágott, kontextusból kiragadott félmondatokkal lejárató fizetett propaganda hirdetést linkelsz?
2021. dec. 14. 20:48
 2/9 A kérdező kommentje:
Mert egyértelmű,csak az nem miért mosdatjátok őt források nélkül :)
2021. dec. 14. 20:50
 3/9 anonim ***** válasza:
3%
Mert van esze.
2021. dec. 14. 20:53
 4/9 anonim ***** válasza:
19%

Hát én elröhögtem magam Deák Dánielen, ahogy ilyen drámaian próbálja előadni a saját kis hülyeségeit :D

Nyilván nem akarja eltörölni sem a rezsicsökkentést, sem a minimálbért, soha nem is mondott ilyet, a linkelt forrásban sem erről beszél. Azt viszont már többször, egyértelműen kijelentette, hogy NEM fogják eltörölni egyiket sem. De nyilván akit nem is érdekel az igazság, nem jár utána, csak mocskolódni, gyűlölködni, provokálni tud, annak magyarázhat az ember...

2021. dec. 14. 20:54
 5/9 anonim ***** válasza:
19%
A lakásárak szabadultak el irreálisan a CSOK,és egyéb állami támogatások miatt.
2021. dec. 14. 20:56
 6/9 anonim ***** válasza:
45%

Mert normális, nem pénzügyi analfabéta emberek felfogják, hogy sehol a világon nincs ingyenebéd, még ha a krumpliagyú fideszeseknek ez magas is.

A közműszolgáltatók mind a vállalati ügyfeleiken szedik vissza a lakosságtól elmaradó hasznukat, akik meg beépítik a termékeik árába a pluszköltséget.

2021. dec. 14. 20:57
 7/9 anonim ***** válasza:
49%

#4-es vagyok, nézegetem tovább Deák Dniel csodálatos facebook oldalát, és találtam egy gyöngyszemet: [link]

Itt Deák éppen a Francia Nagykövetséget nevezi "lepukkant alagsornak" :D Kész kabaré ez az ember, komolyan. Ott sérteget mindenkit, ahol csak tud

2021. dec. 14. 21:08
 8/9 A kérdező kommentje:
Hát tényleg egy lepukkant szoba ilyen alkalmakra.. :),
2021. dec. 14. 21:15
 9/9 anonim ***** válasza:
74%

"Valódi" rezsicsökkentésről beszél ami szerinte ott kezdődik hogy komoly költségekbe hajszolná az embereket 20-30 éves megtérülés ígéretével. Napelemek, szigetelés stb. A szegény embernek erre akkor sincs pénze ha megtámogatja az állam.

Aztán amikor már szerinte egy jót rezsicsökkentett akkor felnyomja az energia árakat világpiaci szintre és szétteszi a kezét.

Miért nincs 10 milliós napelemed lehetőséged lett volna rá.

2021. dec. 14. 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!