Márki-Zay Péter kapitány kihúzza kormányfőjelöltséget a választásokig?
Figyelt kérdés
2021. dec. 14. 20:17
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
Nem tudom.
33 szavazat
1/12 anonim válasza:
Lehet, hogy kihúzza, de akkor sem azért, mert annyira elégedettek vele, hanem mert nincs jobb, és legalább a vereséggel bukott ember lesz, és nem kell vele számolni többet.
2/12 anonim válasza:
Ha nem szólal meg addig akkor igen.😉
3/12 anonim válasza:
De rá vagytok csavarodva Márki-Zayra! Rettegtek, mi?
4/12 anonim válasza:
3/ Rettegünk a gyerekverőtől. :)
5/12 anonim válasza:
A Makerenkói pofon az nem árt, bár nem tudom liberális e.
6/12 anonim válasza:
7/12 anonim válasza:
Egyre másra buknak meg a fideszes tolvajok, ezt már nemtudják eltusolni a pártközpontban orbánék.
Ennyi tolvaj korrupt politikusa nemvolt még ennek az országnak.
jövő tavasszal elküldjük őket a levesbe.
8/12 anonim válasza:
Miért ne húzná ki? Ez az ember láthatóan jót akar az országnak, csak a sok egybites fideszes hiszi azt, ha választást nyerne az ellenzék, akkor visszafejlődne az ország és jönnének a migráns tatárok újra 150 évre elfoglalni az országot.
9/12 anonim válasza:
Remélem, igen. Én szurkolok neki.
10/12 anonim válasza:
#4 Akkor minek szavaztátok meg újra? Orbán saját maga vallotta be, hogy "általában" nem veri a gyerekeit, illetve a lányokat amúgy sem szabad bántani, de a fiút azért igen, meg hogy a "fenekükre szokott csapni" ha valami rosszat csinálnak.
Sőt, Orbán azt is elmesélte már, hogy az apja is verte őt gyerekkorában, rendszeresen, nadrágszíjjal.
Olyan miniszterelnökünk van, akinél a világ legtermészetesebb dolga verni a gyerekeket, és akkor ezzel a szöveggel jöttök, hogy MZP "gyerekverő"? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!