Észrevettétek, hogy a Fideszesek Márki-Zay Péter megszállottjai lettek?
#18!
Nem benézte!
Vagy halvány fingja sincs, hogy miről beszélt, vagy megpróbálta bemagolni gyorsan, de számokat nagyon nehéz magolni.
Nem nézem meg minden beszédét, amit láttam, abban fullba nyomta a kretént.
#21: Ha te is naponta tartanál több órás beszédeket, közben pedig még egy várost is vezetnél, akkor bizonyára előfordulna, hogy eltévesztesz két számot. Ennél sokkal komolyabb dolgokat tud, de persze ezen most jót lehet csámcsogni, élvezd ki.
"Nem nézem meg minden beszédét, amit láttam, abban fullba nyomta a kretént."
Nem kell mindet megnézni, azokat nézd meg, amelyekben állítólag olyasmiket állított, amikkel vádolják és amiből kivágtak pár másodpercet. Valószínűleg nem tudnád elfogulatlanul azt sem meghallgatni, de mindenesetre többet érne, mint Fidesz-cikkekből tájékozódni. Én sem Donáth Annának az oldaláról tájékozódom pl Varga Juditról, hanem meghallgatom, hogy Varga Judit mit mondott. Nem kell szeretned MZP-t, de ha valóban egy szélesebb látókört szeretnél, akkor hallgasd meg mindkét oldalt.
#22!
Leírom újra: Amit láttam, abban fullba nyomta a kretént.
És természetesen nem csak belinkeltre gondoltam és a többi sem vágott anyag volt.
Persze te azonnal azt feltételezed.
Mellesleg: Vannak kétségeim, hogy a folyamatos kampányolás mellett vezeti-e még azt a város valójában.
Aki rendszeresen többórás beszédeket tart, az nem összeszedett. Valamint nem alkalmas politikusnak, mert nincs annyi esze, hogy felfogja: Ha sokat beszél, akkor sok támadási felületet ad. Nekem nagyon úgy tűnik, hogy nem tudja, mi az ő üzenete (nem csodálom), de beszél.
#22: Akkor majd adj egy olyan videót, ami megnéztem teljes terjedelemben és ami nem tetszett. Hogy sokat beszél, az számomra hiteles. Inkább beszéljen sokat és ezáltal vállalja a kockázatát, hogy van egy félreérthető félmondata, mint hogy apátiába menjen. Legyen aktív, szerveződő, egy idő után úgyis egyre több emberhez el fog jutni az, amit valóban mond.
A városvezetésről minden vasárnap szokott részletesen beszélni, a közgyűléseket is mind meg lehet hallgatni, ahogy a megvalósításikat, további terveket. Ahhoz képest, hogy mennyi energiát elhisz a miniszterelnök kampány, 100%-kal képes a város ügyeit is intézni, méghozzá hatékony módon. Szerintem ez elismerendő.
A szarkazmust még gyakorolni kéne, mert a politika részlegen ez már nagyon nagyon gyenge szint, hisz minden napra jut egy csokor " jajj rejtek egy kis szarkazmust a kérdések közé álcázva " kérdés. :D
Meg amúgy is, aki elvakult fanatikus oldaltól független, hát a saját baja, ha ez a legjobb dolog az életében.
#25: Lehet, hogy volt egy kis szarkazmus a kérdésben, de nem alaptalanul mondtam semmit sem.
"Meg amúgy is, aki elvakult fanatikus oldaltól független, hát a saját baja, ha ez a legjobb dolog az életében."
Ezzel mondjuk egyet tudok érteni.
Kérdezô!
Ne legyél sötét mint az ég alja! Ez a politika ifjú Honfitársam. Ahogy az ellenzék Orbánékkal úgy Orbànék MZP-vél foglalkoznak. Lehet furcsa neked de ez a dolguk. Szapulni a másikat. Erről szólt mindig is a politika hogy melyik garnitúra és a mögöttük lévő hatalmi emberek szerzik meg és fosztják ki az országot. Nem hiszem hogy rettegnének MZP-től. Még az ellenzéki közvélemény-kutatás is 46 %~ra hozta a FIDESZ-t az ellenzék 32 %- val szemben. Sajnos nincs más alternatíva. Van a szar meg a fos! Inkább maradjon a szar mint jöjjön a fos! Ez van. A demokrácia már akkor halott volt mikor megszületett! Erre a víziót - mentes baloldalra szavazni már életveszélyes. Akkor inkább maradjon a szar! Ezek már megszedték magukat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!