Jól gondolom, hogy a fidesz szavazókat a legkevésbé se érdekli Völner korrupciós ugye?
Kedves egyes Völner nem mondott le csak egy pozícióból. Ez csak megerősít hogy a korrupció államforma a fidesznél.
De a megafon mantrát szépen nyomod :) jár a krumpli.
Volner egy bukott tragy mint Szájer!!
Jövőre ga Isten is úgy akarja őket koveti Orbán!!!
A bunozoket egy jogallamban lecsukjak, Volner se lesz bortonben Cseh Katalin se se senki, miutan a pedofil Kaletat siman kiengetek, meg az orszagot lejarato Szajjer busas vegkielegitessel tavozhatott, utanna mit vartok...
Jogallam a fa*om.
Miután szétnéztek a baloldali szavazók a jobboldal házatáján én is szétnéztem jobboldaliként a baloldal házatáján, és nekem is lenne egy pár kérdésem.
Jól gondolom, hogy a baloldal szemet huny afelett, hogy Korózs Lajos lejáratta a magyar orvosokat és ápolókat egy világjárvány idején, miközben azok éjt nappallá téve azon dolgoznak, hogy megmentsék az életünket?
Jól gondolom, hogy a baloldal szemet huny afelett, hogy Dobrev Klára abban a villában él, amit a kommunista szülei erőszakkal vettek el egy zsidó családtól?
Jól gondolom, hogy a baloldal szemet huny afelett, hogy a Városháza eladásáról tárgyalgattak Bajnaiék?
Jól gondolom, hogy a baloldal szemet huny afelett, hogy Karácsony polgármestersége óta fényévekkel rosszabb Budapest állapota?
Jól gondolom, hogy a baloldal szemet huny afelett, hogy Bangóné emberek millióit csak úgy lepatkányozza (de ugye a Fidesz a gyűlölködő...)?
Jól gondolom, hogy a baloldal szemet huny afelett, hogy a képviselőik cigicsempészettel ütik el az időt?
Egy olyan országról beszélünk, ahol az elnök veje a legfiatalabb milliardos, a lakhelye polgarmestere a legsikeresebb milliardos.
Anno györ polgarmestere drog0s-k.urvás bulikat tartott, szajer bulizott, Völner bünszervezet módjára dolgozott. És ezekhez Orbán Viktornak semmi köze???? A pártelnök semmiről nem tud? Semmit nem hallott?
Ne csináljuk már ezt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!