Márki Zay Péter azért beszél hülyeségeket, mert szándékosan elakarja bukni a választást, vagy csak ennyire tehetségtelen politikus?
Figyelt kérdés
2021. dec. 13. 21:19
11/37 anonim válasza:
Miért akarnák elbukni? Akkor miből élnének meg? Nyilvánvalóan ennyire képesek. Eléggé bosszantó.
12/37 anonim válasza:
MZP egy beképzelt értelmiségi.
Állítom ezt róla értelmiségiként.
13/37 anonim válasza:
12: dehogy értelmiségi. Egy vastag bőrű szociopata. Minden lepereg róla, és a legnagyobb hazugságokat is abszolút vehemenciával tudja tolni. Én Fideszes vagyok, de ha ellenzéki lennék, én rohadtul rágnám a kefét, hogy végre van valamiféle egység, és akkor egy ilyen idióta paranoiás barom áll az élére. Komolyan.
15/37 anonim válasza:
MZP bődületes ostobaságokat képes állítani a rideg, magyar valóság ismeretének teljes hiányában.
16/37 anonim válasza:
Márki-Zay Péter egy sikertelen porszívó ügynök és egy BUKOTT FIDESZES.
17/37 anonim válasza:
Aki porszívó ügynök ként elbukott Amerikában, az Magyarországon jó miniszterelnöknek. XD
18/37 anonim válasza:
MZP csak azért állt át az ellenzék oldalára, mert kibukott a fideszes mutyizásból, Hadházyval együtt.
20/37 Dzsoki válasza:
Mivel,megnyerte az Előválasztást,tehetséges.Szándékosan akarhatja elbukni.Amennyiben nyerni akarna,akkor többet és jobbat ígérne,mint a Kormány.A Rezsicsökkentés támogatottsága 80 százalékos.Csak tudja,hogy több tízezer háztartásban,átalány van.Vagyis,ha éjjel-nappal égetném a gázt,akkor is négyezret fizetek,ha szinte nullát,akkor is.Hiába takarékoskodnék,a kiadás,adott.Egyébként,miért pazarolnék?Miért égetném a gázt,ha nem kell?Miért ne kapcsolnám le a villanyt,ha kijövök a szobából? Stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!