Lassan már húst enni is luxus, mi lesz így a magyar emberekkel?
Figyelt kérdés
Olyan ütemben növekednek az árak, hogy nemsokára már konkrétan zöldséget vagy húst enni is luxus lesz. Egy fiatal tanár vagy rendőr a nettó 160 ezréből hogy éljen túl egy hónapig? Olajos kenyér az új rántott hús?2021. dec. 13. 15:13
1/10 anonim válasza:
És mikor fog hasonló ütemben megnövekedni a felháborodásod, ellenállásod és leváltási kedved?
2/10 anonim válasza:
Neneneneeee, a kérdés túlzás!
Ennyire ne süllyedjünk a fidderek szintjére, akik naponta nemtom' hány MZP-kérdést írnak ki!
3/10 anonim válasza:
A mindennapos húsevéstől legfeljebb köszvényes leszel.
Én úgy nőttem fel, hogy hetente egyszer max. kétszer ettünk húst. (Ma sem hiányzik ha nincs.) Volt viszont főzelék, mindenféle tészták, stb.
4/10 anonim válasza:
Ezért tűntek el felőlünk a kóbor macskák?
5/10 anonim válasza:
Akkor LIDL-be és társaiba mivel van ragyásig tele a kocsija, ha semmire nem futja :D
6/10 anonim válasza:
Eddig is tudtam, hogy a henyélők nagyon szeretnek siránkozni. De hiába.
7/10 anonim válasza:
Lassan nem csak a hús, hanem a zöldségek is megfizethetetlenek.
8/10 anonim válasza:
Az baj 1200000 nyugdijas kap 100000ft nyugdijba és ennyiböl él ők a fideszre szavaznak.Mert már szerintem gondolkodni se tudnak.A tanárok fizetése luxus a nyugdijakhoz képest.Azt kéne meg fejteni aki 100000ft kap miért x még a fideszre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!