Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Fidesz miért nézi a saját...

A Fidesz miért nézi a saját szavazóit fogyatékosnak?

Figyelt kérdés
A kommunikációjukból nekem teljesen ez jön le. Szerintetek nem visszataszító ez a módszer? Biztos lehet így szavazatokat szerezni, de szerintem veszíteni is.

2021. dec. 13. 13:17
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
64%
Azért kell meggyőzni őket olyan egyszerű módon, hogy még ők is megértsék.😉🤫
2021. dec. 13. 14:20
 12/19 anonim ***** válasza:
70%

Ne Budapestbol vagy a nagyvarosokbol indulj ki. Menj el videkre, de ne az agglomeracioba. Hanem pl. Borsodba, hajdu megyebe. Sok kis varosba, faluba mi van? Egy kocsma egy temlpom, egy temeto. Es minden villanyoszlopon log a fideszes propaganda, hogy jonnek a migransok es megeroszakolják a nőinket. Ha 100szor elmondjak a hazugsagot. Elhiszik. Ott a helyi ujsag, M1, TV2, oriasplakatok, mindenhonnan ez jon.

Sajnos ezeken a teruleteken nem a legtanultabb emberek elnek. Es az 1 bites informacio atmegy. Azt se tudjak hogy letezik masik párt.

A legnagyobb probléma ott az informacio hiany. Es ezt sajnos ok is nagyon jol tudjak. Mivel minden a kezukben van ezt ki is hasznaljak.

Es a fidesz a videkkel nyer, nem Budapesttel.

2021. dec. 13. 14:50
 13/19 anonim ***** válasza:
0%

"legnagyobb probléma ott az informacio hiany. "

Hogy ti mennyire idióták vagytok...

2021. dec. 13. 15:44
 14/19 anonim ***** válasza:
77%
Nem nézi. Ilyennek nevelte őket.
2021. dec. 13. 15:44
 15/19 A kérdező kommentje:

#13: Az információhiányt ne úgy értsd, hogy nem lehet hozzáférni annak, akit érdekel. A különbség abban rejlik, hogy a kormánypropaganda akkor is ömlik az emberekre, ha azzal különösebben nem is foglalkoznának. Plakátokon, rádióban, tv-ben, újságokban, reklámokban, mindenhol. Az emberek félelmeire pedig viszonylag könnyen lehet hatni, pláne ha arra szándékosan rá is erősítenek.

Engem nem zavarna, ha tisztességesen kampányolnának és reklámoznák magukat. De félrevezetni az embereket és hülyíteni őket szerintem nem tisztességes.

2021. dec. 13. 16:15
 16/19 anonim ***** válasza:
0%

Csak kérdem, a 2010 előtti kormánypropaganda nem érte el az ingerküszöbödet? Mikor 20 nyomtatott sajtótermékből 1 volt jobboldali? Tévé-rádió kivétel nélkül ballib szócső volt? Akkor nem reszkettél a sajtószabadságért?

A kampány pedig olyan a másik oldalon. Kezdődött ez valamikor régen, a gumiarcú Kende Péter Viktor című könyvével. A kesztyűt pedig fel kell venni.

2021. dec. 13. 16:40
 17/19 A kérdező kommentje:
#16: A 2010 előtti kormánypropagandával sem értettem egyet, bár egy fokkal talán kevésbé volt debil. Leszámítva mondjuk a határon túliak elleni uszítást, ami ugyanolyan undorító volt, mint a mostani kormánypropaganda. A Fidesz megmutathatta volna, hogy különb náluk. Én 2010-ben adtam nekik erre egy esélyt a szavazatommal, sajnos nem éltek vele.
2021. dec. 13. 17:05
 18/19 anonim ***** válasza:
0%
Nem félünk és nerm fázunk Orbán Viktor a királyunk.
2021. dec. 13. 20:12
 19/19 anonim ***** válasza:

" A Fidesz megmutathatta volna, hogy különb náluk."

2002-ben megmutatta,de a választók erőt akarnak látni, nem lovagiasságot. Ez van. Nekem mindegy, melyik út vezet a győzelemhez, csak győzzenek.

2021. dec. 13. 20:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!