Orbán Viktor királyunk valójában igenis küzd a klímaválság ellen, azzal hogy mindenféle ingatlanár drágító intézkedéseket és hiteleket hoz?
Mindenki tudja, hogy a klímakatasztrófának, a pandémiának, a bolygónk hattyúhalálának azaz oka, hogy túl sokan vagyunk, túl sok gyerek szüleik. Ezért hozta jó Orbánunk a CSOK-ot, a babavárót meg mindenféle ingatlanokra vonatkozó "kedvező" hitelt, hogy a fiataloknak ne lehessen saját lakásuk és emiatt ne szaporodhassanak?
Max bérelni tudnak lakást, de azt is olyan drágán, hogy így soha nem lesz sajátjuk és soha nem fognak tudni 1 gyereknél többet vállalni. Manapság nem is nagyon ismerek senkit akinek 1-nél több gyereke lenne 35-40 év alatt, de a legtöbbnek még 1 sincs. Nem is mintha szükség lenne rá, mert tényleg, emiatt élünk olyan időket amilyeneket. A túlszaporulat miatt.
Ezek szerint Orbán mégis tudja mit csinál? Ha Gyurcsány emberei kerülnének hatalomra, mindenkinek könnyen lehetne 3-4 szobás lakása/háza és potyogtatná a gyerekeket. Most meg mindenki meg van szorulva így nem szaporodunk annyira szerencsére.
Te valami alternatív valóságban élsz. A termékenységi ráta erősen megnőtt 2010 óta, a CSOK pedig segíti a fiatalok lakáshoz jutását.
"Ha Gyurcsány emberei kerülnének hatalomra, mindenkinek könnyen lehetne 3-4 szobás lakása/háza és potyogtatná a gyerekeket." Nos, ezt már kipróbáltuk, nem igazán jött be.
:) jó szófordulat. Onnan tudom, hogy ezt kértem karácsonyra a Mikulástól, és tuti megkapom, mert egész évben jó voltam :D
#3-ashoz még annyit hozzátennék, hogy az lenne az igazán szép, ha a 2022-es választás gyöztese az ország és lakossága lenne, a politikus személyétöl függetlenül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!