Aki most a Fidesz kormányt szidja az jövőre az Összefogás kormányt fogja szidni?
1: ennél tökéletesebb megfogalmazást az életben nem láttam erre! 👍🏻
Nekem is rengeteg ilyen ismerősöm van, mindig ellenzékben vannak max. 2 év után, mert nem lett kolbászból a kerítés.
Igen, az ellenzékre szavazok, és ha győznek és valamelyik döntésüket hülyeségnek tartom azt is le fogom írni.
Csak a szektások szerint minden szuper, amit az ő szektájuk csinál, és minden pocsék, amit a másik szekta csinál.
Értelmes ember kritikával illeti az általa szimpatizált oldalt is.
#1 és 11#
Nem, ez hatalmas hülyeség.
Attól, ha én teszek saját magamért, akkor hogyan lesz:
-Jobb az egészségügy
-Jobb oktatás az utódaimnak
-Jobb tömegközlekedés, úthálózat, forgalomszervezés
-Könnyebb ügyintézés
-Korrektebb adózás
-Felújítások, építések, beruházások
-Sajtószabadság, megfelelő információ közlés
-Jobb helyzete a KKV-knak
-Emberséges munkakörülmények mindenkinek
-Megfelelő igazságszolgáltatás
-Modernizáció, lépés tartás a technológiával az élet minden területén
-Megszüntetve az emberek átverése ahol csak lehet, kizsákmányolás stb.
-stb, stb, stb
Jó lenne ha megértenétek, hogy nem az tesz élhetővé egy országot, hogy én szerzek magamnak egy jobb munkahelyet és valamivel több pénzt kapok.
Úgyhogy ezt a mondatot hangoztatni egymagában, hogy tegyél magadért és majd jó lesz az élet Magyarországon is, egy írtózatos nagy baromság.
#17 talán ez azért van, mert nem bárki volt eddig kormányon, hanem az MSZMP-KISZ egyik, és másik társulata (maszop, fidesz), más nem nagyon.
És érthetően az a bajuk, hogy más pénzéért kell dolgozniuk, pl hogy lőlrinc, orbán, rogán, stb családok jól élhessenek.
13.
Olyan demagóg vagy, hogy az már fáj.
Ha te azt hiszed, hogy lesz olyan jó egészségügy meg stb, akkor el vagy tévedve.
Nézz utána a kiadásoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!