Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Aki most a Fidesz kormányt...

Aki most a Fidesz kormányt szidja az jövőre az Összefogás kormányt fogja szidni?

Figyelt kérdés

2021. dec. 12. 18:35
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
55%

1: ennél tökéletesebb megfogalmazást az életben nem láttam erre! 👍🏻

Nekem is rengeteg ilyen ismerősöm van, mindig ellenzékben vannak max. 2 év után, mert nem lett kolbászból a kerítés.

2021. dec. 12. 19:24
 12/20 anonim ***** válasza:
76%

Igen, az ellenzékre szavazok, és ha győznek és valamelyik döntésüket hülyeségnek tartom azt is le fogom írni.

Csak a szektások szerint minden szuper, amit az ő szektájuk csinál, és minden pocsék, amit a másik szekta csinál.

Értelmes ember kritikával illeti az általa szimpatizált oldalt is.

2021. dec. 12. 19:34
 13/20 anonim ***** válasza:
76%

#1 és 11#

Nem, ez hatalmas hülyeség.

Attól, ha én teszek saját magamért, akkor hogyan lesz:

-Jobb az egészségügy

-Jobb oktatás az utódaimnak

-Jobb tömegközlekedés, úthálózat, forgalomszervezés

-Könnyebb ügyintézés

-Korrektebb adózás

-Felújítások, építések, beruházások

-Sajtószabadság, megfelelő információ közlés

-Jobb helyzete a KKV-knak

-Emberséges munkakörülmények mindenkinek

-Megfelelő igazságszolgáltatás

-Modernizáció, lépés tartás a technológiával az élet minden területén

-Megszüntetve az emberek átverése ahol csak lehet, kizsákmányolás stb.

-stb, stb, stb

Jó lenne ha megértenétek, hogy nem az tesz élhetővé egy országot, hogy én szerzek magamnak egy jobb munkahelyet és valamivel több pénzt kapok.

Úgyhogy ezt a mondatot hangoztatni egymagában, hogy tegyél magadért és majd jó lesz az élet Magyarországon is, egy írtózatos nagy baromság.

2021. dec. 12. 19:45
 14/20 árokpart ***** válasza:
Értsétek már meg, hogy nem a parlamenti ellenzéket szeretnénk, hanem Nemzetgyűlést, majd alkotmányozást az elmúlt 31 év politikai pártjai nélkül. Akik szervezik pl. Horkovics Kovács János, Bertalan Attila, Dr. Geri Tibor, Dr. Fórizs Eszter, Bognár Tibor, Balog István, Magyarok Világszövetsége
2021. dec. 12. 19:52
 15/20 anonim ***** válasza:
Nem, jövőre is a fidesz kormányt fogja szidni.
2021. dec. 12. 19:58
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
13 Masnak van igaza annyit hozzá tenék külföldön azt se tudják ki a miniszterelnökük.Mert nem lopnak hetente milliárdokat.Itt a politika már minden szinten korlátoza az embereket gazdasák,munkaválalás.Aki elenzékbe van nem tölthet be semmilyen poziciot ez a gazdaságra is érvényes.A diktaturákban van ilyen berendeszkedés.Meg itt a politikusok vannak fizetve nem az emberek aki meg akkar élni politikusnak megy külföldön csak lehetőség nem megélhetési biznisz.Mert az utca seprö se filérekért dolgozik mint itt.A másik azért is beszélnek itt a politikárol mert az infláci ellen nem tesz semmit se az életszinvonal romlás ellen.Helyete nem válto ovodások vannak meg ki plakátolt jól teljesitünk szöveg.A valóság már szó se esik és a milyen a legdrágáb parlament is.Csodálkoznék ha itt nem foradalom lenne ha fidesz megint el csalná a választást.Mert 12év után a nem válto ovodások a Magyar társadalom 1 problémája meg a meleg Norvég reklám mikulás önmagában egy vicc.Inflácio,alacsony bérek,lakhatási válság,fiatalok elvándorlása,korupcio.De ezeket meg semm emlitik ami borzalmas mert külföldön is rajtunk röhögnek.Hiába élnek a szegénységi küszöb allat a lakoság 70% a kormány a nem válto ovodásokal jönn.
2021. dec. 12. 20:41
 17/20 anonim ***** válasza:
25%
Van egy olyan réteg, aki 1-2 éven ellenzéki lesz, bárki is legyen kormányon. Csak azt nem értem, hogy 89 óta hogy a fenébe nem esett le nekik, hogy bárki lesz hatalmon, akkor is dolgoznia kell majd a pénzért, és hogy Magyarország sosem lesz Svájc.
2021. dec. 12. 23:23
 18/20 anonim ***** válasza:
60%

#17 talán ez azért van, mert nem bárki volt eddig kormányon, hanem az MSZMP-KISZ egyik, és másik társulata (maszop, fidesz), más nem nagyon.

És érthetően az a bajuk, hogy más pénzéért kell dolgozniuk, pl hogy lőlrinc, orbán, rogán, stb családok jól élhessenek.

2021. dec. 13. 11:17
 19/20 anonim ***** válasza:
0%

13.

Olyan demagóg vagy, hogy az már fáj.

Ha te azt hiszed, hogy lesz olyan jó egészségügy meg stb, akkor el vagy tévedve.

Nézz utána a kiadásoknak.

2021. dec. 14. 09:12
 20/20 anonim ***** válasza:
Normális ember szerintem nem így gondolkodik. Ha elégedett vagyok egy kormánnyal, nem kritizálom. Ha bizonyos intézkedéseivel nem értek egyet, akkor azokat kritizálom.
2021. dec. 14. 14:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!