Támogatni fogod az összefogást ha adóemeléssel fog kampányolni ?
Szerintem bőven elég adót fizetünk, ráadásul a korrupció és a túlárazott közbeszerzések megszűntetésével is rengeteg pénz maradhat az államkasszában. Miért kellene a lakosságot még jobban sanyargatni ?
A kérdésben főleg azokra a polgárokra gondolok akik NEM minimálbérre vannak bejelentve és a többit meg zsebbe kapják aztán a irigykedve turkálnak a másik zsebében hogy mennyit keres. Ahogy a gyk kommenteket olvasom elősorban ők azok akiknek tetszene az adóemelés.
Azoknak a véleményére lennék kíváncsi akik tisztességes bejelentett munkát végeznek tisztességes bérért. Tudom hihetetlen, de vannak ilyen emberek is bőven. Bár lehet, hogy ők a fidesz szavazók.
Persze hogy támogatni fogom. Már más kérdésnél is leírtam, hogy ennek a választásnak a tétje sokkal nagyobb annál, mint hogy kevesebb vagy több adót fizetünk majd. A fidesz hatalmas károkat okozott a nemzetben, soha nem volt még ennyire megosztott gyűlölködő a magyar társadalom mint Orbán idejében. Ezt kell megállítani, ez most a legfontosabb.
De szerencsére adóemeléssel sem fognak kapányolni, eddig sem volt szó ilyesmiről és MZp azt vallja, hogy a következő ciklusban is el kell kerülni az adóemeléseket. Persze azt is mondta hogy sok csökkentésre sem számíthatunk, hiszen valószínű szükség lesz a pénzre. Mindenesetre az szinte biztos hogy nem lesz adóemelés, az pedig 100%hogy nem fognak ilyesmivel kampányolni.
A többi párt támogatja az adóemelést.
Nekik legalább 25-30 százalékos felső sáv kell. Aztán persze lesznek kivételek hogy kinek milyen jövedelem után nem kell fizetni.
A lényeg hogy a jól fizetett középréteget megadóztassák.
MZP eléggé egyedül van ebben a kérdésben. A pártok részéről csak néhány elszólás van hogy mit akarnak. A választás előtt nem hiszem hogy kiterítik a lapokat, mert abból bukta lenne.
Szerintem te összesen nem fizetsz 50 ezer forint adót havonta ezért könnyen vállalsz olyat ami nem érint.
Biztosan van olyan akinek nem fáj lemondani éves 600 ezer nettóról csak én még nem láttam olyan embert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!