Gyermekem kapott az edzőjén keresztül egy politikustól Mikulás-csomagot. Az illető nem szervezet, hanem a saját nevében küldte. Legális ez?
Figyelt kérdés
2021. dec. 12. 09:56
1/15 Molyember válasza:
Persze, én is küldhetek neked.
3/15 anonim válasza:
Jelentsd fel. Mégis, hogy képzeli, hogy mikuláscsomagot ad?
4/15 anonim válasza:
Legálisnak szerintem az, de politikai célokra nem kéne felhasználni egy ünnepet, se az rmvereket, úgy adj, valamit hogy ne verd a melled hogy adtál, név nélkül jobb adni. Ha meg nem önzetlenül, hanem előny céljábol teszi valaki, hát akkor inkább...
Vajon melyik párt is lehet ez...🤔
5/15 anonim válasza:
"Vajon melyik párt is lehet ez...„
Táncsics radikális balpárt?
6/15 anonim válasza:
7/15 anonim válasza:
Úristen, mégis mit képzel magáról, hogy Mikulás-csomagot küldd bárkinek is???
Viccet félretéve, legális, ahogy az is, hogy Karácsonykor te is kapsz ajándékokat.
8/15 anonim válasza:
ha nem akar cserében semmit, akkor ok
9/15 anonim válasza:
Ha névvel adja, kicsit visszatetsző, de kinek mi. én biztosan nem reklámoznám magam, hogy mennyire aranyos vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!