Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha Magyarországon kötelezővé...

Ha Magyarországon kötelezővé tennék az oltást, az mennyire dobná meg az ingatlanárakat Erdélyben?

Figyelt kérdés
Nézzünk szembe a tényekkel, a magyarok 80%-a nem tud angolul. Szóval közel sem tud mindenki Nyugatra menni. Ha magyarok között akar élni, akkor csak Erdélybe menekülhetne az oltás elől, Romániában soha az életben nem lesz kötelező az oltás. Márpedig ha mondjuk 3 millió emberből 2 millió Erdélybe menekülne, a magyar lakta területekre, igencsak megnőne a kereslet a lakásokra. Ami azért vicces, mert eddig az erdélyiek menekültek ide a románok elől, most meg mi menekülünk már lassan oda Orbán elől, ergó visszanyal a fagyi.

2021. dec. 12. 04:10
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
28%
Előbb mennék Afrikába vagy Kínába, mint a mocsok Romániába. Ellenséges ország, ahol zsigerből gyűlölnek minket. Tuti célpont...
2021. dec. 12. 06:05
 12/15 anonim ***** válasza:
82%

Az osztrákok meg a forradalom?

Még 1848-ban is csak egy kétnaposra futotta, pedig akkor egész Európa forrongott

2021. dec. 12. 07:08
 13/15 anonim ***** válasza:
Miert költöznenek el az emberek Magyarorszagrol pont Erdelybe az oltas miatt? Nem olyan egyszerü orszagot valtani. En megtettem 30 evvel ezelött (nem Erdely, oda soha nem mennek!), de egy oltas miatt biztos nem valtanek orszagot. Egyebkent mindenhol be fogjak valoszinü a kötelezö oltast a Sars-cov19 ellen, vagy lezarjak örökke az orszaghatarokat. Utobbit nem fogjak.
2021. dec. 13. 08:01
 14/15 anonim ***** válasza:
Szerintem előbb adatnák be maguknak, mint odaköltöznének.
2021. dec. 13. 12:37
 15/15 anonim ***** válasza:

"Senki se fog 3 havonta szurit adni neked. Túl van ez lihegve. 2 oltás van bennem. Még mindig élek, semmi bajom."

Meg ahogy Te azt hiszed, majd csodálkozol, ha a 3.-hoz fogják kötni a védettségi igazolványodat, ami már ugye felmerült, mint ötlet. Én oltás nélkül is élek, sőt túléltem magát a rettegett fertőzést is.

2021. dec. 13. 13:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!