Ki mit fog rajzolni a Fidesz-es népszavazási "gyermekvédelmi" szavazólapra ? Én elterveztem, hogy nem szavazok azon, de rajzot készítek, esetleg el is juttathatják majd az érintett kitalálókhoz.
#2 komcsikám! Az nem demokrácia, hogy egy már részben törvényben lévő, részben értelmetlen hülyeségről propaganda szavazás van, aminek semmi tétje, következménye nincsen, bármi is az eredmény.
Ez a népszavazás intézményének megcsúfolása, rákosi mintájára.
Áh dehogynem a Házon kívül stábja foglalkozott ezzel a témával, és a polgi asszony konkrétan megfenyegette a falubeli romákat, ha nem fogadsz be papíron ukránokat a házadba, nincs közmunka....
Egyébként meg milyen alapon kell fizetni a Egészségügyi szolgáltatási díjat, ha olyan jó az egészségügy? Miért mennek át a magyarok közegészségügyből magánba? Miért kell kórházba menet esetén, wc-papírt, meg minden másról a betegeknek gondoskodni? Miért nincs olyan felszereltsége egy közkórháznak, mint Ausztriában? ahol mondjuk nem zsemle parizel a vacsora, hanem ízléses éttermi menű van?
#11 Értem, szóval teljesen hülye vagy. Azért legközelebb javaslom nézd meg miről voltak már népszavazások és milyen kezdeményezéseket adtak be a kedvenceid, mert meg fogsz lepődni. A legtöbb ugyanis nem valami új dologról szólt hanem éppen valami meglevő megváltoztatásáról vagy eltörléséről.
De hát a valóság nem szokott titeket zavarni a véleményalkotásban, azt ismerjük.
#17 Nem baj, csinálják csak!
Pont annyira hülyék mint azok a diákjaim akik azt hiszik velem szúrnak ki ha direkt nem válaszolnak a dolgozat egy kérdésére se. Hiába mondom nekik, hogy nekem úgy a legkönnyebb javítani ha nincs semmi a papíron. De ha nekik az egyes kell, akkor azt megkapják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!