Ha Orbán Viktor agyonhallgatja Völner ugyet, az megold bármit is?
Jahh és olyanokba bele se kezdek, hogy ezeket mégis mennyi ideig tartották a címlapon és hasonlók. Ha az Origon rákeresek Völner nevére, ott is csak 7-én megírtak pár hét, aminek fele szintén csak az Ügyészség és mások sajtóközleményének idézése, másik fele pedig a szekér megfordítása és az ellenzékkel többet foglalkoznak (nem idézik őket), mint az eredeti üggyel. Viszont azóta semmi.
És miután a KESMA-ban 1 az 1-ben másolják a központi anyagot, nem kell elolvasnom még 30 szirem-sz*rom oldalt és újságot, hogy tudjam, azokban sem írnak sokkal többet.
"A fideszesek igenis agyonhallgatják, a közmédia képes volt úgy lehozni egyszer az anyagot, hogy Völner nevét és személyét egyszer sem írták le."
Valóban, mert amire emlékeztem az egy origo cikk volt: "Bosszú robbanthatta ki a végrehajtók botrányát"
"Maradjunk annyiban hogy saját magadat hazudtoltad me"
Maradjunk annyiban, hogy semmire sem tudtál reagálni a hozzászólásomban. Pl. ezt állítottad (TE állítottad): "elmondták nem csak azt hogy Völnerrel szemben gyanú merült fel, azt is hogy miben, hogy mit mond róla az ellenzék".
Tudnál nekem olyan közmédia anyagot írni/linkelni, ahol arról (is) olvashatok, hogy MIT MOND RÓLA AZ ELLENZÉK?
Vagy szépen elsomfordálsz, mert nem vagy rá képes?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!