Minek vallod magad? Elsősorban magyar és azontúl európai, vagy elsősorban európainak?
Magyar aztán európai nyilván, attól független lehetek oda jobban az európaiságomért mint a magyarságomért... A kettő nem függ össze, pedig nyilván erről szólna a kérdés.
Jó lenne igazából ha megszületne egy európai identitás tudat, egy egységesebb Európa, aki kitud állni magáért a világban, mint szuperhatalom, saját hadsereggel, persze normális értékrend mellett, nem kulturmarxista, a jobboldal viszont ellenzi, úgyhogy ez van, de én szeretem az Európai népeket, kultúrákat, csipem a franciákat és a románokat is, ha nem szemétkednek a magyarokkal, büszke vagyok arra amit elértünk akárhogy is nézzük mi fehér európaiak, legyünk nacionalisták igen, de úgy hogy szeretjük a többi népet is a maguk módján (és a nem európai nepeket is tiszteljük) , sajnos ilyen irányzat nincs.
Magyarnak, kereszténynekm konzervatívnak, csak a pénz miatt voltam Brüsszelben csúszkálni az ereszcsatornán
Szájer voltam sziasztok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!