Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Minek vallod magad? Elsősorban...

Minek vallod magad? Elsősorban magyar és azontúl európai, vagy elsősorban európainak?

Figyelt kérdés

2021. dec. 10. 15:28
A kérdező szavazást indított:
Elsősorban magyar és azontúl európai
Elsősorban európai és azontúl magyar
Nem tartom magamat magyarnak
57 szavazat
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
72%
Kimaradt az a válaszlehetőség, hogy magyarnak.
2021. dec. 10. 15:29
 2/26 A kérdező kommentje:
Gondoltam azt mindenki elfogadja, hogy Magyarország európában van...
2021. dec. 10. 15:32
 3/26 anonim ***** válasza:
78%
1-es: aki magyar, az egyben európai is. Vagy szerinted a magyarok az Antarktiszon laknak? :D
2021. dec. 10. 15:36
 4/26 anonim ***** válasza:
59%
Én nem érzem magam magyarnak, csak magyarul beszélek.
2021. dec. 10. 15:36
 5/26 anonim ***** válasza:
81%
Ennek semmi értelme nincs.
2021. dec. 10. 15:37
 6/26 anonim ***** válasza:
93%

Magyar aztán európai nyilván, attól független lehetek oda jobban az európaiságomért mint a magyarságomért... A kettő nem függ össze, pedig nyilván erről szólna a kérdés.

Jó lenne igazából ha megszületne egy európai identitás tudat, egy egységesebb Európa, aki kitud állni magáért a világban, mint szuperhatalom, saját hadsereggel, persze normális értékrend mellett, nem kulturmarxista, a jobboldal viszont ellenzi, úgyhogy ez van, de én szeretem az Európai népeket, kultúrákat, csipem a franciákat és a románokat is, ha nem szemétkednek a magyarokkal, büszke vagyok arra amit elértünk akárhogy is nézzük mi fehér európaiak, legyünk nacionalisták igen, de úgy hogy szeretjük a többi népet is a maguk módján (és a nem európai nepeket is tiszteljük) , sajnos ilyen irányzat nincs.

2021. dec. 10. 15:37
 7/26 anonim ***** válasza:
52%

Magyarnak, kereszténynekm konzervatívnak, csak a pénz miatt voltam Brüsszelben csúszkálni az ereszcsatornán

Szájer voltam sziasztok!

2021. dec. 10. 15:38
 8/26 A kérdező kommentje:
Amúgy akik nem magyarra nyomtak mik vagytok honnan jöttetek és miért beszélitek a magyart? 😃
2021. dec. 10. 15:39
 9/26 anonim ***** válasza:
78%
Elsősorban Magyarnak tartom magam.
2021. dec. 10. 15:43
 10/26 anonim ***** válasza:
71%
Magyar vagyok és magyarországinak érzem magam!
2021. dec. 10. 15:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!