Márki-Zay Péter mint polgármester mikor foglalkozik Hódmezővásárhellyel a nagy kampányolás közepette?
Eközben Hódmezővásárhely folyamatosan bukik el a pályázatoktól amiket már megnyert csak nem hívják le a pénzeket, most a Szent Antal utcát feltúrták és az ottani boltok nem jutnak bevételhez pont karácsony előtt , mi a fene folyik itt..
Ha miniszterelnök akar lenni és emiatt nem tudja végezni a munkáját itt, akkor miért nem adja át másnak?
Én a munkahelyemen nem csinálhatom azt, hogy másik állásra pályázok szóval munkaidőben interjúkra meg betanulni járok máshova és felveszem a fizetésem míg semmi munkát nem végzek.. ez botrányos..
Ahjaj.
Nagy bajok vannak a realitással.
Kádár alatt nem pattoghatott volna MZP… Most sem kéne hagyni
Nem tudom Hszi Csin-ping is mit szólna hozzá, ha náluk lenne ilyen..
#3 "Én a munkahelyemen nem csinálhatom azt, hogy másik állásra pályázok szóval munkaidőben interjúkra meg betanulni járok"
Ő is a szabadnapjain, szabadságán kampányolt eddig is, ha eddig nem tudtad volna és nem munkaidőben jár kampányolni. Ráadásul nem egy személyben vezeti a várost, először is van helyettese aki azért van hogy helyettesítse, másrészt a legtöbb dologhoz nem kell a polgármester személyes jóváhagyása, mert a területért felelős alkalmazottak végzik az érdemi munkát.
Vicces egyébként hogy a mondatod első felében azt kritizálod hogy pénztől esik el a város, a második felében pedig azt, hogy még karácsonykor is útfelújítás van :D
Te elhiszed ezt amit leírtál? Tisztában vagy vele mióta kampányol?
Tisztában vagy vele, hogy a polgármesteri munka alapból nem egy H-P 8-16 munka hanem annál is több, de ő hónapok óta csak az országot járja.
Nevetséges vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!