Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogy fog így nyerni az ellenzé...

Hogy fog így nyerni az ellenzék? Nyakunkon a kampány, és Márki Zay Péter meg Karácsony Gergely hibát hibára halmoz.

Figyelt kérdés
Karácsony Feje felől eladják a városházát, Márki Zay Péternek meg minden mondata hihetetlenül béna és szerencsétlen.

2021. dec. 9. 12:15
1 2
 11/13 Dzsoki ***** válasza:
43%
Jelenlegi állás szerint,sehogy. Választást úgy lehet nyerni,hogy kedvezőbbet ajánl az Ellenzék,mint a Kormány.Jelenleg az az ajánlat,hogy nagyobb rezsit fizessünk,közvetlenül.Aki evvel,nem ért egyet,az trágyával etetett gomba.Stimmel.Egy trágyával etetett gomba,jobban nő,mint a csak földdel etetett. Nem tudom értelmezni. Esetleg egy sértés,ami visszaütött? Szóval,MZP-nek még ajánlata sincs,csak egy-egy reagálása.Jelenleg.
2021. dec. 13. 23:23
 12/13 anonim ***** válasza:
44%

"Nem tudom értelmezni"

[link]

Tessék, itt le van írva részletesen hogy mit jelent a mondásban a sötét, mit a trágya és hogy milyen szituációkra szokás mondani. Ez nem sértés, hanem egy mondás, olyan mint magyarban a falra hányt borsó. Ha még ennyit sem sikerül felfogni akkor nem tudom hogy hogyan lehetne elmagyarázni ilyen alapvető fogalmakat, amiket már általános iskolában megtanulnak a gyerekek. Értelmezni egy szöveget azért nem olyan nehéz szerintem.

A rezsi ugyan ez, MZP egy szóval nem mondta soha hogy eltörölné a rezsicsökkentést, azt viszont már többször megerősítette, hogy meg fogják tartani. Hogy te a megtartott rezsicsökkentés mellett hogyan fogsz többet fizetni azt nem tudom, de megint csak meg kellene hallgatni amit mond. Komolyan néha olyan, mint ha értelmi fogyatékosok lennétek, akik nem tudnak néhány szót értelmezni, nem tudnak kommunikálni, nem tudnak egy információnak utánanézni. Komoly szellemi elmaradottságra utal ez a mocskolódás, gyűlölködés, rosszindulat, ami árad az ilyen emberekből... Szomorú hogy itt tartunk már

2021. dec. 13. 23:32
 13/13 Dzsoki ***** válasza:
55%
Bizony,szomorú.Azt a kijelentést,nem lehet másképp értelmezni,mint rezsinövelést,hogy mindenkinek éreznie KELL,a nagyobb rezsit,hogy takarékosabbak legyünk.Kisebb autóval kell járni stb.Piaci árakat kell bevezetni.Továbbá,érdemesebb lenne,egyértelműen fogalmazni,minthogy mi járjunk utána,hogy mit is mondott? Egyébként csűrhetjük ,csavarhatjuk,de a Kormány részéről van ajánlat a 25 alattiaknak,nagycsaládosoknak,nyugdíjasoknak. Hol van,az ennél kedvezőbb,ellenajánlat? Gombával,borsóval vagy ezek nélkül.
2021. dec. 13. 23:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!