Mire költenéd azt a 30 ezer forintot, amit az adódból a közmédia működésére fognak fordítani jövőre?
#10 semmi értelme annak amit írsz. Az egymás után gépelt szavak nem alkotnak mondatot.
Lehet, hogy te érted, mire gondolsz de nem tudsz normálisan kommunikálni sem.
"Ha meg nem luxus, minek hivatkoznak az elnyomásra? Fcklogic"
Ez olyan, mintha "Dubajban nincsenek elnyomva a nők, mert milliós ékszereket hordanak"... F"szságokat beszélsz barátom, nem egy-egy (ráadásul nem is közfoglalkoztatott) indivídum jóléte fogja eldönteni, hogy van e elnyomás, vagy van e arra tendencia.
Mert miben nyilvánul meg hogy a 444 elvan nyomva? :D
Erre az alapvető kérdésre sem tudtok reagálni.. :)
"pl világ legmagasabb ÁFA-ját lehetne csökkenteni, hogy az elején kezdjük."
Az ellenzék is csak az élelmiszerekét csökkentené, de azt ravaszul kihagyták, hogy mennyivel. Biztos 1 százalékkal....
15 és te olyan jól állsz anyagilag, hogy azért az apróért már nem hajolsz le? :)
Mert én igen, de vagyok annyira szociális érzékeny, hogy tudjam, nagyon sokaknak az az 1% is számítana, szóval szerintem megéri. Már ha elfogadjuk a kiinduló hazugságod tényként, mivel nem erre készül az ellenzék.
Ha gondolod, nyugodtan belinkelheted az ellenzéki közös programot, hol lattal benne ilyet.
16
Arra céloztam, hogy szép kis átbaxxás, ha le sem írják, hogy mennyivel csökkentenék. Tudom, hogy egyeseknek számít az az 1 százalék, de még ennyi sem lett sehol megemlítve. Pedig itt aztán hű de nem lesz lopás, és mindenre lesz pénz. Meglátszik, hogy a hiszékenységre építenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!