Márki Zaj a Bigével fél milliós borokat iszogat. Mit szólsz hozzá?
Figyelt kérdés
Tényleg ilyen vadkapitalistákra van szükség a rezsicsökkentés, csok, üzemanyagárfagyasztás helyett?2021. dec. 9. 09:22
1/34 anonim válasza:
Neked vissza kell fognod magad, hogy ők dorbézolhassanak.
3/34 anonim válasza:
Mert Orbán aztán sosem dorbézolt, és nem szórta el az adófizetők pénzét stadionépítésekre.
4/34 anonim válasza:
Azt, hogy hazudozol :)
Az étterem borlapján szereplő legdrágább palack kerül annyiba, nem ők itták azt, te neokommunista.
5/34 anonim válasza:
Akkor már én is ittam ilyen volt hiszen voltam olyan étteremben ahol lehet kapni ilyen bort. Igaz hogy nem ittam de márkinak sem kellett innia, hogy a fideszmédia azt harsogja.
6/34 A kérdező kommentje:
3/5 anonim ***** válasza:
Azt akarom mondani ha orbán dorbézolt akkor márki is dorbézolhat? :O
2021. dec. 9. 09:35
7/34 anonim válasza:
"rezsicsökkentés, csok, üzemanyagárfagyasztás"-ezek bszták szét az országot még jobban, nem pedig az hogy ki milyen bort iszik ellenzékben a saját pénzéből.
8/34 anonim válasza:
Amíg nem közpénzről van szó, hanem a saját megkeresett pénzéről, tőlem máglyát is gyújthat Bige 500 eurósokból.
9/34 anonim válasza:
És mit szólsz ahhoz, hogy egy olyan étteremben támadták le, amit véletlenszerűen választottak és egy órával korábban még ők sem tudták hogy ott lesznek.
De a tv stáb igen.
10/34 anonim válasza:
Az véletlenül se zavarjon, hogy egy hónap alatt 1000 milliárddal nőtt a költségvetési hiány. Sokkal fontosabb, hogy ki milyen bort iszik. Ha Bige engem kínált volna megy egy félmilliós borral én biztos megkóstoltam volna. Te nem?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!