Mennyire aggasztó a bevándorlási helyzet Magyarországon?
Semennyire.
Sokkal aggasztóbb, hogy 1-2 hónapja duplaannyiért tudom megvenni ugyanazokat az élelmiszereket, amelyeket eddig vettem.
Vagy hogy rengetegen halnak meg Covidban.
Sorolhatnám.
Két dolog nem aggaszt: Mo. állítólagos iszlamizálódása (höhö), meg a nemváltoztató műtétekért zokogó óvodások tömege.
Bár nyilván a kormány szeretné, ha e kettő miatt élnénk állandó rettegésben.
Szerintem azzal nincs baj, ha tanult emberek jönnek az országba, akik adnak valamit a gazdaságnak nem csak elvesznek.
Tehát én jobban örülök a muszlim orovosoknak, mint a faluban részegen bicikliző segélyből élő Laci bácsinak, aki 100%ban magyar.
Csak mellékesen megjegyzem a közel-keletiek pont leszarnak minket és húznak nyugatra.
A bevándorlással az a baj, hogy hozzánk maximum az ukrán-román legalja putris cigányok jönnek át "pótolni" az építőiparból elvándorolt és hiányzó szakmunkásokat.
Igen, egyetértek az előttem szólóval. Az én háziorvosom is egyiptomi egyébként. Teljesen beilleszkedett, minden Vasárnap ott van a misén.
Egyébként szerintem a bevándorlási helyzet és az LMBTQ aktivisták nem Magyarország legnagyobb problémája, de a Kormány erre helyezi ki az egész kommunikációját ugye...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!