Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Meddig nyelik még a márki zaj...

Meddig nyelik még a márki zaj péter sértegetési beszédét?

Figyelt kérdés

A tévében ezt mondta megint!!

"" A Vidéki tudatlan emberek""

És ilyeneket beszél!

#Marki #Zaly
2021. dec. 8. 07:12
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:

Én mezőgatdasági vállalkozó vagyok, Falusi Paraszt, büdzke vagyok a családomra aki megteremtette előttem a jóllétet!

Milliomos vagyok bőséggel,

Végzetségem, Mezőgazdasági Gépészmérnök, növénytermesztő.

2021. dec. 8. 09:12
 12/25 anonim ***** válasza:
19%

"" A Vidéki tudatlan emberek""

Azok akik megszavazták 😁

2021. dec. 8. 09:14
 13/25 anonim ***** válasza:
42%
10# Fujj, te elefántcsonttoronyba zárkózott belpesti, te önmagad paródiája! Tudtad, hogy vidéken is laknak értelmes, okos emberek? "megalapozott intellektusom van" Gratulálok hozzá, a széleslátókörű, vidéki mocsoktól magát távol tartó szerénységedhez is! Tudod, az én tapasztalatom meg az, hogy rengeteg pesti értelmiséginek magát nevező írástudó (ez a kifejezés jobban illik rájuk) "intellektusa" közhelyes alterf.szságok puffogtatásában (de ami még ennél rosszabb), a kultúrharc mélyítéséből, a műveletlen emberek egymásnak ugrasztásából, műveletlenségükön való élvezkdésből nyerhető haszon kiaknázásában, és a társadalmat érintő valódi közügyek iránti teljes közönyben merül ki.
2021. dec. 8. 09:20
 14/25 anonim ***** válasza:
71%

Kérdező, te beszélsz sértegetésről, amikor annyi tisztelet nincs benned, hogy a nevét leírd rendesen?

#13: A 10-es ironizált, csak nem értetted.

2021. dec. 8. 09:26
 15/25 anonim ***** válasza:

14# Jaaa, hogy nem láttam a ki nem tett vaskos idézőjelet? Értem. Ez a nagy értelmiségi művelet! Ha akarom, irónia, ha akarom, nem. Egy kicsit hozzá is szólok, de ha akadályba ütközök, hát akkor ráfogom, hogy a vitapartner a hülye, nem érti az irónijját, hiszen műveletlen, bunkó! És Csepelen túl lakik, ami fúj, oda már csak az orkok merészkednek!

No de: 10-ből 9 hasonló hangvételű komment viszont nagyon is nem irónia. Ez egy létező álláspont. Akkor vedd úgy, hogy a válaszom azoknak szól, akik ezt nem iróniaként szánják.

2021. dec. 8. 09:32
 16/25 anonim ***** válasza:
52%
Én szánom azokat a pestieket akik lenézik a vidékit viszont rengeteg olyan peti lakos van akik pont, hogy vidéken találják meg számításaikat.
2021. dec. 8. 09:36
 17/25 anonim ***** válasza:
33%

15/16 anonim ***** válasza:

Szerintem rajtad kívül mindenki értette a KFC-ben dolgozó bölcsész iróniát

2021. dec. 8. 10:13
 18/25 A kérdező kommentje:
No ájjunk odébb papale!
2021. dec. 8. 10:21
 19/25 anonim ***** válasza:
69%
Azt mondta hogy a vidéki, tudatlan embereket kell felvilágosítani és nem azt, hogy a vidékiek tudatlanok. Lehetsz okos, értelmes, tanult vidéki aki naprakész információkkal rendelkezik és felelős döntéseket hoz, ebben az esetben téged nem is kell már felvilágosítani. De MZP nem is rólad beszélt, hanem azokról, akik falusiak és tudatlanok is egyben. De mivel egy ilyen egyszerű szöveget sem tudsz értelmezni, gondolom az utóbbi kategóriába tartozol...
2021. dec. 8. 12:31
 20/25 anonim ***** válasza:
Mi az a tudat?
2021. dec. 8. 12:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!