Orbánnak nem ciki már, hogy a strómanja elmebeteg módon plasztikáztatja magát?
Figyelt kérdés
Lassan már Lölő lesz a magyar Michael Jackson, mindezt azért, hogy egy 47 éves öregedő, elvált nőnek megfeleljen. Nem elég neki az 550 milliárd amit Orbán nála tárol, még plasztikáztatnia is kell magát, mint egy elborult elméjű drogos színésznek.
Nem ciki ez Orbánnak, hogy a strómanja hülyét csinál magából?
2021. dec. 7. 19:02
3/10 anonim válasza:
Ha lenne 550 milliárdom lehet én is plasztikáztatnék, de az is hogy nem.
4/10 anonim válasza:
Azért az nem biztos hogy elmebeteg aki plasztikáztatja magát vagy igen?
5/10 anonim válasza:
Tényleg már 550 milliárdnál tart? Én még a 480-nál tartottam.
Amúgy az az ember alapból ciki, de így legalább szebb lesz.
6/10 A kérdező kommentje:
Aki szarrá plasztikáztatja magát az elmebeteg.
Egy plasztikai műtét még normális lehet ha tényleg indokolt, de Lölő már hetente kés alá fekszik lassan.
2021. dec. 7. 19:28
7/10 anonim válasza:
nem látok rajta olyan óriási plasztikai műtét nyomait. Ha csinált is valamit akkor valami egyszerű ránckfeltöltést stb. nem kerül az többe mint egy mellplasztika. Ha magának így jobban tetszik csinálja nincs ezzel gond. Értem én hogy utáljuk a korrupció végett de ne essünk át a ló tulsó oldalára
8/10 anonim válasza:
Mér már megint plasztikáztatott?
9/10 anonim válasza:
Kutyust nem érdekel mit csinál. Az ember elkezd a külsejével foglalkozni, amikor egy bombázó bugyijához férkőzhet. Én is így voltam, elkezdtem fogat mosni, és megdöbbentő volt látni, hogy rohad a letöbb. Igen lehangoló volt. Nos neki van anyagi forrássa, hogy a külsején úgy tudjon változtatni, ami csökkenti a hölgy hányingerét.
10/10 anonim válasza:
van az bőven 10 ezer is, ha nem több
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!