Mikor lesz végre szigorítás és szilveszteri kijárási tilalom bevezetve?
Aki olyan felelőtlen, hogy elmegy buliba az meg is érdemli
Anyám sem értem miért fáj az neki,hogy lemondtam ebben a helyzetben a társasági életről a buliról és felelősségteljesen otthon ülök homeofficeban szinte csak online és telefonos kapcsolattartással.
Azóta amúgy az időm is több, kipihentebb is vagyok és végre volt időm bepótolni egy csomó sorozatot amire nem volt időm
Nem járok buliba, nem is fogok menni; max koncertre, ahol szintén normálisabbak vannak, én maradok visszafogott. :) Gondolom irónia volt, mert múzeumban ilyen nem lehetne.
#8 te valami világvégi, elszigetelt faluban élsz? Mert a városokban szórakozóhelyekre járnak a fiatalok Szilveszterezni.
És ez idén is így lesz, kijárási tilalmat biztosan nem fognak bevezetni arra a napra. (én pont nem fogok menni sehova, de ez ilyen szempontból most irreleváns és lényegtelen.)
Valószínűleg a kérdező direkt hergeli a népet és láthatóan könnyű dolga van.
Én a tüzijátékot tiltanám csak be. Fölösleges pénzszórás, nem is valami nagy szám és sok állat balesetet is szenved miatta. Csinálnának helyette inkább lézer showt, ha már költeni akarják a pénzt.
Mi itt falun tavaly is magasról tettünk a kijárási tilalomra :)
Ugyanolyan mozgás volt kint mint előző éveken....nem ellenőrizte senki.
Tűzijátékozás is ugyanúgy volt és lesz is mint előző éveken.
Sőt mivel szerencsére év közben is engedélyezett a dolog (CSAK magánterületen), így mi nem csak szilveszterkor lőjük :)
Amúgy meg aki a pénz oldaláról közelíti meg a dolgot, azoknak azt üzenem, hogy ne túrkáljunk más pénztárcájában, had költse mindenki arra a pénzét amire szeretné....én keresem meg/spórolom meg a rá valót, nem több 10 vagy 100ezreket szórunk rá, nem megy az életminőségünk rovására.
Aki pedig kutyás oldalról háborog, engem meg addig nem fog érdekelni hogy hat a kutyájára a tűzijáték, amíg ő sem tudja telken belül tartani a kutyáját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!