Milyen motivációk alapján veszed fel az oltást?
A közvetlen környezetembe tapasztaltak alapján.
Van aki nem kapta meg, mert pl. még nem került sorra, és sajnos nem élte túl.
De sok van aki, nem oltatta be magát, köztük kevesebben voltak azok akik elkapták, és enyhébb tünetekkel estek át rajta.
Míg akik beoltatták magukat, azok közül csak 1 -et ismerek aki elkapta, de ő is könnyebben túl volt rajta.
DE én influenza ellen is beadattam. 😊
Semmilyen, mert felvenni a pulóvert szoktam.
Beadatni, azért adattam be, mert élettársam asztmás, nem szeretném megfertőzni, jómagam pedig igencsak hajlamos vagyok a légúti megbetegedésekre, és ha esetleg kovidos leszek, nem szeretném, ha földi pályám egy lélegeztetőgépen érne véget.
#24 -es vagyok.
Azt azért hozzá teszem, hogy szomszéd nő nem oltatta be magát, a család többi tagja igen. Ő nem kapta el, de mindenki mást a családjában ledöntött.
(Bár hozzá edződött évek alatt, mert 20 éve takarító a megyei kórházban, csak azért nem kötelező neki, mert külsős cégen keresztül az pedig nem tette kötelezővé.)
Mi folyik itt?Ő elvileg egészséges hiszen élsportoló volt.bár sok élsportoló küzd asztmával,ez nem titok,gyógyszert szednek rá amit be is kell jelenteniük mert doppingnak minősülne.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!