Hogyan kellene a kormánynak ösztönözni az emberekre az oltást?
Krumpli, egyszer már bevált.
De viccet félretéve, az alacsony iskolázottságú vidékiek körében a legkisebb az oltási hajlandóság. Szóval az anyagi ösztönzés tényleg működne. 10000 Ft Erzsébet utalvány, és Bokoraljapuszta alsó fél roma lakossága ott állna a sorban.
Én oltott vagyok, de fizethetne mindenki több TB-t ha végre az egészségügyre költenék és nem lopnák el. 12 év alatt semmi sem fejlődött, már orvos is alig van, a várólisták hatalmasak, rengetegen halnak meg kórházi fertőzésekben stb. Ezért fizetjük a TB-t?
Egyébként nem az a megoldás, hogy aki nem akar oltatni arra csak azért is ráerőszakoljuk és kikényszerítjük belőle. El kell fogadni hogy valaki nem akarja, és rajtuk máshogyan kell segíteni. Például a rendszeres kézmosás, fertőtlenítés szükségességét kellene plakátokra tenni a "magyarország működik" nevű baromságok helyett és hasonló dolgok. Szigrítani kell a maszkhasználatot, aki az állán hordja legyen megbüntetve, ellenőrizzék a rendőrök normálisan. Kontaktkutatás se lenne baj ha lenne, mert jelenleg nem igazán van. Meg lehetne előzni a bajt az ingyenes tesztelésekkel is ahelyett hogy megvesszük aztán kidobjuk őket. Ezernyi megoldás van a járvány fékezésére és emberek megmentésére az oltáson kívül. Ez az oltáserőltetés megint csak arra jó, hogy megossza az embereket.
Azzal foglalkozzatok hogy áprilisban leváltsátok a kormányt, ne az oltással.
Attól hogy Te idő alatt akarsz tönkremenni, én nem kérek belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!