A balosok miért szeretik bevetni a lölökártyát?
"Oligarchia mai szóhasználatban a nagytőkések uralma, azaz a leggazdagabb emberek csoportjából kerül ki az ország kormánya és ők birtokolják a hatalmat, a befolyást és a vagyon nagy részét."
Szóval Bige László nem oligarcha, bármennyire is erőlteted itt a fidesztálib propagandát.
Én sem értem. Teljesen fölösleges.
Hogy valakit zavarjon lölö, ahhoz az kell, hogy gondolkodjon.
Na a krumplibogarak nem gondolkoznak ilyeneken. Sőt, szerintem semmin.
Ő nem az én adóforintjaimon hízott meg, mint Lölö. Ha lenne Lölönek piaci alapon nyereséges saját cége, felőlem támogassa Orbánt abból. Csak a pénz folyam itt fordított. Orbán támogatja Lölöt állami pénzekkel, az csak vissza oszt a gazdinak, amennyit az kér.
Nem az zavar, ha valaki gazdag, de még az sem, ha a pénzét arra használja, hogy számára kedvező politikusokat vagy politikai célokat támogat belőle.
Az zavar, ha tőlem lopja a pénzt, az én adóbefizetéseimen hízik tízszeresen túlárazott beruházásokkal.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!