Miért nem szórják tele a csapvizet COVID vakcinával?
"Kevesen tudják, hogy fluoridozzák az ivóvizet, ezért van kevés fogszuvas ember"
Na, pajti, le vagy maradva egy brosúrával. A fluorid már régen kiment a divatból, és nem hogy védte volna, hanem határozottan ártott a fogzománcnak. Mint ahogy a réz szerelvényeknek is.
#14 nem érdekel a Fluorid.
Az eredeti kérdésed gondokodtatott el, és arra találtam is egy megfelelő megoldást. Te aztán rávilágítottál mégegy dologra, és most már arra is találtam megoldást. Tehát ilyen szempontból ha mától elkezdek csak külföldről származó palackozott ásványvizet használni étkezésre, azzal kikerülöm a terved.
De milyen tabletta?
Ne akard már nekem bemesélni, hogy létezik egy tabletta amit ha beveszel akkor legalább fél évig védett vagy a koronavírus ellen.
Ha létezne ilyen akkor az összes vírus ellen ezt priorizálnák, mert egyszerűbb mint az oltás.
Itt valószínűleg arról van szó, hogy van egy tabletta amely ha ledönt a koronavírus okozta betegség, az orvos saját felelősségedre felírja és beveheted abban reménykedve, hogy csökkenti a panaszok súlyosságát.
"Nem akarják felvenni a vakcinát, amivel veszélyeztetik az oltottak életét."
Ezt azért gondold már át baszki. Miért oltattál? Hogy védve legyél. Védve vagy. Akkor mitől fosol? Nem veszélyesek rád nézve az oltatlanok, ha te védve vagy. 😄 Fuck logic. 👏
18 "Ne akard már nekem bemesélni, hogy létezik egy tabletta amit ha beveszel akkor legalább fél évig védett vagy a koronavírus ellen."
Nem én mondom. Kitudja milyen chip vagy nanobotok vannak benne. [link]
Ha viszont folyamatosan azt iszod, akkor nem kell neki csak egy napos hatékonyság is😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!