Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Támogatod, hogy mostantól...

Támogatod, hogy mostantól transznemű homoszexuális mikulás hozza az ajándékot a gyerekeknek?

Figyelt kérdés
2021. dec. 4. 15:34
A kérdező szavazást indított:
igen
nem
39 szavazat
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
91%

Élénk, színes ruhákba öltöző, gyerekmániás idős férfiről beszélünk.

Eddig is ferdehajlamú volt, te buta.

2021. dec. 4. 15:36
 2/11 anonim ***** válasza:
92%
Idén az alsógatyámat teszem ki az ablakba. Hazsnáltat, hogy jobban gerjedjen rá a mikulás és még jobban megpakolja azt 👌
2021. dec. 4. 15:38
 3/11 anonim ***** válasza:
83%
Idén pucsítva a valagamba kérem az ajándékokat.
2021. dec. 4. 15:40
 4/11 anonim ***** válasza:
47%
Én kétfarkú mikulást akarok.
2021. dec. 4. 15:44
 5/11 anonim ***** válasza:
89%
Nem.Én inkább szeretném ezután is ugyanúgy saját magam megvásárolni őket.
2021. dec. 4. 15:44
 6/11 anonim ***** válasza:
67%
Csak én érzem úgy, hogy mostanában divat lett (már elnézést) bzinak lenni? 10 éve a divatbzi teljesen mást jelentett mint ma, ma pedig már félnie kell a heteró embernek, hogy egyedül hal meg mert nincs csak meleg trans meg mittudomén mi mindent találnak ki már unalmukban az elfojtott és selejt gyerekkorban felnevelkedett emberek akik így akarnak különlegesek lenni. Bár ma már az összes ilyen faj normálisnak számít, attól függetlenül a segglyuk nem arra lett kitalálva hogy azt dugd meg, és nem, nem normális. Az evolúció nem bejáratnak tervezte a segglyukad, kedves meleg srác aki lehet olvassa ezt. Ez igenis az evolúció elfajzása egy rossz irányba ami már több ezer éve elkezdődött. Szóval nem, nem támogatnám semmi esetre sem, hogy a gyerekeknek azt tanítsák, hogy teljesen normális elfajzottnak lenni. És ne jöjjön nekem senki azzal, hogy ha lenne gyerekem akkor is így beszélnék e róluk, mert ez nagyon gyenge kifogás. Ha egy gyerek mentálisan ép szülőkkel nő fel és egészséges gyerekkora van ahol egészséges kapcsolatot tud ápolni a szeretteivel, nem fog ilyenné válni. Egy ilyen embert nem ismertek ti sem, ha pedig igen, akkor vagy hazudtok vagy nem tudjátok, hogy igazán milyen volt a gyerekkora.
2021. dec. 4. 15:47
 7/11 anonim ***** válasza:
25%
6) milyen evolúcióról beszélsz?A te őseid is az állatokat dugták, ehhez képest elfajzásról beszélsz mert az ember emberrel csinálja.
2021. dec. 4. 16:08
 8/11 anonim ***** válasza:
38%
#6 "ma pedig már félnie kell a heteró embernek, hogy egyedül hal meg mert nincs csak meleg trans meg mittudomén mi mindent találnak ki már unalmukban az elfojtott és selejt gyerekkorban felnevelkedett emberek akik így akarnak különlegesek lenni." Nagyon szép, kimunkált mondatrész. Ezt te valoban igy látod és félsz ezért? Vagy a "mittudomén mi " csapatba átigazoltál? Esetleg csak kiirtad magadbol az agyrémeidet mert a terapeutád ezt javasolta?
2021. dec. 4. 16:44
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
A Mikulás nem létezik, nem kell tőle félned.
2021. dec. 4. 18:25
 10/11 anonim ***** válasza:
27%

Irigylem a magadfajták önbizalmát, akik szerint az ő gyerekük nem lehet meleg. Mondjuk, ha te lennél az apám én is lehet bemelegednék a te logikád alapján, mert hülyét kapnék tőled.

2021. dec. 4. 18:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!