Ha negyedjére is nyer a Fidesz, akkor Magyarország tényleg megérett a pusztulásra?
Figyelt kérdés
Sajnos aki még mindig képes ezekre szavazni, az menthetetlen.2021. dec. 4. 00:41
1/15 anonim válasza:
Orbán Viktorra fogok szavazni, és 2026-ban is, utána jöhet Lázár
2/15 anonim válasza:
Akkor Magyarország továbbra is fejlődni fog , akkor ért meg a pusztulásra ha a 2010 előtti banda újra hatalomra jut
3/15 anonim válasza:
A rosszak között még mindig a legjobb. A simlisségek ellenére azért valjuk be fejlődik az életszínvonal, illetve sok ideológiai dologba még a normális gondolkodást támogatják. (Bevándorlás, gyerekek lmbtq megrontása) -> tudom, tudom, a párttévéken lévő propagandától az én gyomrom is kifordul, de ezek fontos dolgok az értelmes élet megörzéséhez.
4/15 anonim válasza:
De kívancsi lennék, hogy szerinted egy másik párt mit csinálna jobban, elhiszed hogy nem lenne korrupció? Naív gondolat..
5/15 anonim válasza:
Hiába mondanám azt, hogy talán a többség már leszavazná ezt a g*cit, de nézd, mi a valóság. Most is megcsináltákk, hogy bárki bármilyen lakcimen ellenőrizetlenül lakhasson, hogy bejelentsenek csomó külföldit oda, aki így szavazhat. Ezek örökéletre rendezkedtek be. Két választás van: mész, vagy maradsz. Csak szólok, hogy ők maradnak. Neked kell menned. Vagy nem.
6/15 anonim válasza:
#5 örökéletre rendezkedtek be ez igaz, de a valóság pofán fogja csapni őket előbb-utóbb! gondolom Ceaușescu név mond valamit
7/15 anonim válasza:
Jól mondja a 6-os!
"Most is megcsináltákk, hogy bárki bármilyen lakcimen ellenőrizetlenül lakhasson, hogy bejelentsenek csomó külföldit oda, aki így szavazhat."
Ki lehet találni mindent, lehet uszítani, lehet rohamozni - és lehet dicstelenül elpusztulni!
Nekem elegem van az orbáni feudalizmusból!
8/15 anonim válasza:
Ez a társadalom a változatlanságot akarja, mert "jó" ez a hideg f*s.
10/15 anonim válasza:
mondj olyat, amiért nekem megérni MZP-re szavazni
hallgatlak
miért kellene változtatnom azon, ami már 12 év működik nálam?
én jólmegvagyok
biztos állás, biztos anyagi háttérrel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!