Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Pedagógus taníthat még 2....

Pedagógus taníthat még 2. oltással?

Figyelt kérdés

Ma mondta egy anyuka, hogy januártól már három oltás lesz kötelező. Tudja hogy nekem kettő van. Májusban lett meg a dupla Fájzer. Még nem hallottam semmilyen harmadik oltásról. Nálunk azt mondták hogy oltás kell csak, hogy mennyit azt nem mondták. Gondolom a két komponensűből egy azaz 2*1. Nekem is annyi van

Azt hallottam, hogy a veszettségi kártya nem lesz érvényes, de azt már elengedtem. Csak dolgozni hagyjanak. Most mi az igaz?

2021. dec. 3. 16:42
 1/10 anonim ***** válasza:
84%

Nevetséges ami zajlik

Nonszensz

Szerintem készülj fel hogy meg kell 20 oltás és akkor esetleg hagynak dolgozni vagy felmondassz mikor már nem bírod a szurikat ennyi

2021. dec. 3. 16:49
 2/10 A kérdező kommentje:
Úgy értem, hogy még januárban nincs emiatt felfüggesztés
2021. dec. 3. 17:06
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem az fog számítani, hogy hány dózist kapott, hanem, hogy mikor kapta a legutolsó oltást. Sokan, csak most oltatták be magukat, ők nem lesznek lemaradásban. Később hozzák nyilvánosságra, hogy meddig lesz érvényes.
2021. dec. 3. 17:21
 4/10 A kérdező kommentje:
Mondom még májusban kaptam az utolsót. Akkor már januárban nem taníthatok, vagy csak a kártyám nem lesz érvényes, mert azt leszrom
2021. dec. 3. 17:25
 5/10 anonim ***** válasza:
82%
Amilyen gyökerek ezek majd nem taníthatsz az lesz
2021. dec. 3. 17:42
 6/10 anonim ***** válasza:
78%
Lassan a takarítónő meg a büfés bácsi fog bemenni órát tartani, de sebaj, a Fidesznek ez sem számít...
2021. dec. 5. 16:00
 7/10 anonim ***** válasza:
77%
Taníthatsz.
2021. dec. 5. 19:05
 8/10 anonim ***** válasza:
95%
Most kettő kell, de majd 3 hónap múlva mégegy, jövő ilyenkorra már a negyedik oltás is. Ez így megy, gyógyszeripar meg genyesre keresi magát.
2021. dec. 5. 20:36
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Tulajdonképpen azért nem tanítok két éve hogy erre ne kerülhessen sor. Egy oltást sem vagyok hajlandó felvenni de nincs is semmi bajom szerencsére pedig mozgalmasan élek és a nemi életem is az. Majd ha vége ennek az őrületnek, visszatérek.
2021. dec. 5. 23:12
 10/10 anonim ***** válasza:
0%

8

Még gennyesebbre, ha a hozzád hasonlók kapják a 800.000forintos immunszupresszánst az ITO-n.

9

Azt gondolom, hogy a gyerekeink ezzel csak nyertek. Nincs szükség tudomány tagadó tanárokra az iskolában. Így is nagyon sok az olyan felnőtt, aki képtelen egy álhírt felismerni, nem kellenek olyan "tanárok", akik maguk is képtelenek erre.

2021. dec. 7. 00:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!