Pedagógus taníthat még 2. oltással?
Ma mondta egy anyuka, hogy januártól már három oltás lesz kötelező. Tudja hogy nekem kettő van. Májusban lett meg a dupla Fájzer. Még nem hallottam semmilyen harmadik oltásról. Nálunk azt mondták hogy oltás kell csak, hogy mennyit azt nem mondták. Gondolom a két komponensűből egy azaz 2*1. Nekem is annyi van
Azt hallottam, hogy a veszettségi kártya nem lesz érvényes, de azt már elengedtem. Csak dolgozni hagyjanak. Most mi az igaz?
Nevetséges ami zajlik
Nonszensz
Szerintem készülj fel hogy meg kell 20 oltás és akkor esetleg hagynak dolgozni vagy felmondassz mikor már nem bírod a szurikat ennyi
8
Még gennyesebbre, ha a hozzád hasonlók kapják a 800.000forintos immunszupresszánst az ITO-n.
9
Azt gondolom, hogy a gyerekeink ezzel csak nyertek. Nincs szükség tudomány tagadó tanárokra az iskolában. Így is nagyon sok az olyan felnőtt, aki képtelen egy álhírt felismerni, nem kellenek olyan "tanárok", akik maguk is képtelenek erre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!