Mit szóltok hozzá, hogy MZP népszerűségi növekedése totálisan megtorpant?
Figyelt kérdés
Nem úgy volt, hogy ő majd népszerűbb lesz még és be tud vonzani új választókat is az összefogásba? Mert ezzel kampányolt, aztán az előválasztás óta semmilyen komolyabb új tömeg nem érdeklődik iránta.2021. dec. 2. 22:48
1/9 anonim válasza:
Várható volt. Nem értem, az ilyen komoly ember mellett nem áll egy kommunikációs stáb? Csak mert az idióta kijelentéseivel maga alatt vágja a fejszét. A fidesznek a kisuját se kell megmozgatnia, Márky saját magát járatja le.
2/9 anonim válasza:
Én valamennyire számítottam rá. Zónázóvonatként ingázni a bipoláris rendszerben, kaméleonként előadni a jobboldali, keresztény politikust, majd 5 perccel később nyugatos, toleráns, baloldaliként romakvótával, melegházassággal haknizni lehet, csak nem okos húzás. Addig akar mindkét oldalról szimpatinzásokat szerezni, amíg a csakfelfelé-szlogenje helyett csak lefelé esik, méghozzá be a két szék közé.
3/9 anonim válasza:
Nem volt semmilyen komolyabb kampány az előválasztás óta, a pártok dolgoznak a közös programon és közös listán, és majd 2022 elején indul a közös kampány. Nem tudom hogy ebben a laposabb időszakban milyen tömegeknek kellett volna érdeklődni, majd a választás előtt fog igazán látszani, hogy képes-e új szavazókat szerezni
4/9 anonim válasza:
Ki kell lőni a világűrbe a kollégáival együtt. Ez a summás véleményem.
5/9 anonim válasza:
Elárulom, Márki Zay nagyon kevés szavazót fog tudni beszippantani a bizonytalanok közül, a Fidesz szavazók közül értelemszerűen nullát!
Sőt vele akár még szavazatokat is veszíthet az ellenzéki Összefogás... szóval ez van.
Nem csoda , minden héten nyilatkozik valami oltári nagy baromságot... valóban, őt nem kell lejáratni, megteszi maga!
6/9 anonim válasza:
Márki Zay-ra legkevésbé sem igaz, amit írtál, inkább Dobrev Klárára.
7/9 anonim válasza:
Sajnos egyet kell értenem a kritikákkal. Márki-Zay egyszerre akar fideszes és ellenzéki lenni. De se nem elég fideszes, se nem elég ellenzéki (szerintem). Nehogy a végén két szék között az asztal alá essen. A kutyapárt most lehet hogy örül és több szavazatra számít.
8/9 anonim válasza:
Az ellenzéki szavazók a patás ördögre is leszavaznának Orbán ellen. Márki-Zayra meg pláne.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!