Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha végül a PC győzedelmeskedik...

Ha végül a PC győzedelmeskedik, akkor az a humor halála lesz egyeben?

Figyelt kérdés
Nevetni csakis más kárán, tevékenységén, megjelenésén stb. lehet, a szóviccek meg nem viccek. A mai világban, ahol egyre inkább nem lehet viccelni senkin (főleg kisebbségekkel), mert az a valaki netán még megsértődik, mi lesz a vége ennek a történetnek? Nem lesznek humoristák? Vagy ha igen, akkor mivel fognak nevettetni?

2021. dec. 2. 22:34
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem, az a notebookok és tabletek halála lesz!
2021. dec. 2. 22:35
 2/10 anonim ***** válasza:
77%
jó kérdés
2021. dec. 2. 22:40
 3/10 anonim ***** válasza:
62%
A Pottyondy-féle pc "humor" lesz csak, lehet savazni a jobboldaliakat, normálisakat, náczikat, katolikusokat.
2021. dec. 2. 22:56
 4/10 anonim ***** válasza:
42%
Nem hiszem, hogy lesz ilyen. De ha mégis, az tényleg a humor végét jelenti. Én most is azt keresem, aki szerint mindennel szabad viccelni, erre lesz is igény szerintem mindig. Lehet, hogy nem mehet bárhol és bármilyen közönség előtt, de az már egy más kérdés.
2021. dec. 2. 23:24
 5/10 molnarmarcell21 ***** válasza:
31%

"Nevetni csakis más kárán, tevékenységén, megjelenésén stb. lehet"

Ez nem igaz.

"A mai világban, ahol egyre inkább nem lehet viccelni senkin"

Ez sem igaz. Csak nem kell sértőnek, érzéketlennek lenni. Ennyi a PC.

2021. dec. 2. 23:58
 6/10 anonim ***** válasza:
54%

#3:

Pottyondy az humor? Nem tűnt fel. Majd jobban koncentrálok legközelebb...

2021. dec. 3. 01:16
 7/10 anonim ***** válasza:
0%
Nagyjából igen. Onnan lehet tudni, hogy nincs demokrácia, hogy nem szabad bármivel viccelni.
2021. dec. 3. 08:19
 8/10 A kérdező kommentje:
Amúgy nekem se tűnt fel, hogy Pottyondy az humor, pontosabban látom, hogy humorizál, de nevetnem még nem sikerült. És nem azért, mert a poénja erre vagy arra irányul, hanem mert nem vicces a csaj.
2021. dec. 3. 08:28
 9/10 anonim ***** válasza:

Ez egy elég bonyolult téma.

Én úgy vagyok vele, nem vagyok kirekesztő, mindenkinek a mókás szokásaiból előszeretettel csinálok viccet, bőrszíntől, vallástól, szexuális irányultságtól függetlenül, a világon minden csoportnak, és a legtöbb egyénnek (beleértve engem is) vannak olyan szokásai, amik lehetnek viccesek, pláne olyan kontextusba helyezve.

A PCtől tényleg égnek áll a hajam, mikor egy csoport leg ártatlanabb, leg jóindulatúbb kifigurázásáért is úgy kezelnek mintha minimum sorozatgyilkos lennél. Pláne ha az ember mondjuk bisex vagy fekete, különösen hülyén néz ki ha le homofóbozzák/rasszistázzák egy meleges/feketés viccért.

Viszont a probléma nem ennyire egyszerü hogy "Haha az SJWk utálják a humort".

Először is, a jelenlegi anti-SJW oldal, akinek a fő profilja a családbarát minden, meleg boszorkányüldözés, és folyamatos szöveg arról hogy el nyomja őket a háttérhatalom, azon kívül hogy 2015 óta önmaga paródiája lett, és konkrétan ugyan azt csinálja mint az SJWk, legalább olyan ártalmas a humorra nézve mint a PC. Ha valaki az istenhazacsaláddeusvult kifigurázásán hisztizik be, az pont ugyan olyan cenzúra mint amit a PC csinál.

Másrészt van különbség a humor, és a konkrét verbális/nem verbális agresszió, vagy zaklatás között.

Más dolog viccelődni azon hogy Gáborból Gabriellát csináltak, és más dolog egy csoport konkrét dehumanizálása, megalázása. Az utóbbi nem vicces, inkább szomorú, és bármennyire is utálom a PCt, inkább az, mint a múlt századokból hátramaradt rigolyák, és embertelenség.

2021. dec. 3. 09:57
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Azért ott a ps5 is.
2021. dec. 4. 00:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!