Mikor esik már le az embereknek, hogy át lettek verve, de csúnyán?
Ez egy relatív innovatív vírus volt a maga körében, eddig nem nagyon találkoztunk ilyennel, ezért volt ez a bizonytalanság. Ezt az oltás részét én sem értem igazából, ha most mindenki beoltatja magát, akkor hirtelen a korona azt mondja: "Jó oké, legyőztetek, már itt sem vagyok"? Vagy mit várnak azok az emberek akik az oltatlanokat teszik felelőssé? Én 2-szer átestem a COVID-on, egyszer még 2020 májusában, majd idén augusztusban, mindkét alkalommal fejfájás és torokfájás volt az összes tünetem. Ezek után én teljesen feleslegesnek gondolom azt, hogy beoltassam magam, nem nem az 5G meg a BillGéc miatt, az pont nem érdekel. Aki beoltatja magát az oltassa, szíve joga, mint nekem is, hogy nem teszem.
Utolsó gondolat: ne próbáljunk már meg olyan szintű félelmet kelteni ezzel a vírussal, hogy ha elkapod biztosan meghalsz, mert ez egy annyira de annyira halálos vírus, Hölgyek, Urak, ha annyira halálos lenne akkor majd' 2 év alatt nem "pusztán" 5.213.000 ember vesztette volna életét a világon, ez persze sok, mert minden szám egy emberéletet jelöl, de a világ lakosságához képest, kutya töke. Zárszónak még annyit, hogy együttérzek mindenkivel aki ebben a vírusban veszítette el szerettét/szeretteit, de a sérelem alapú kommunikáció soha nem hozott még jó eredményt. (Nekem nagyapám halt meg COVID-ban, teljes mértékben átérzem a fájdalmat)
5-10 év míg lesz oltás kifejlesztve, addig valahogy át kell vészelni.
Megvan az oltás, rögtön 4-5 fajta is, mindenki rendben lesz!
Hát lehet egy második oltás sem árt, úgy néz ki mégsem pontosan úgy hat ahogy vártuk.
Hát pár hónap alatt hatását vesztik, kell a harmadik is, tessék lehet kérni a harmadikat....
Már ez az egész vicc, valamit kifejlesztenek, de maguk sem tudják pontosan, hogy miként is működik, és jóformán világméretű kísérletet foyltatnak vele, aztán derülnek ki mindig az ujdonságok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!