Mi a véleményetek a Boldogkői Zsolt vs Toroczkai László vitáról?

Mi Hazánkosként nem értem, miért kellett a Momentumos srácot basztatni? Nem volt vele semmi gond. Úgy beszélt, mint a fiatal Orbán, csak a baj, hogy rossz pártban evez.
Azon röhögtem, hogy a fideszes emberke narancs felsőben jött. +10 pont a Fidesznek Potter. Sokan kritizálják Toroczkai stílusát, most én sem voltam elégedett vele, kicsit lekezelő volt egy idő után, gondolom felnyomta az agyát a prof. Akinek viszont a gáz stílusa volt az a Boldogkői. Sokszor a hangnem flegma, gúnyos, de az nagyon tetszett, és emiatt jár a pirospont neki, hogy a végén azt mondta: Toroczkai, maga nagyon okos ember. Na és eddig a pontig mindkét fél a pártdumát nyomta, itt viszont kibukott a magánvélemény, és elismerte a masikat. Ez nagyon tetszett.

"Mi Hazánkosként nem értem, miért kellett a Momentumos srácot basztatni?"
Mert egy tajparaszt...
"de az nagyon tetszett, és emiatt jár a pirospont neki, hogy a végén azt mondta: Toroczkai, maga nagyon okos ember."
Nem mindegy, hogy valaki csak elhiszi azt a fajta félremagyarázást, amit mostmár Toroczkai is csinál, vagy ő maga gyártja ezeket. Igen, tök jogos, hogy Toroczkai egy okos ember. Kár, hogy a tudását emberek megvezetésére fordítja. Igazán jó fideszes politikus is lehetne.

"Mert egy tajparaszt..."
Basszus most már azért is meg fogom nézni újra, lehet kimaradtak részek...

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!